Storm Ballet na festivalu sportu - SPORŤÁČEK 2016

Poslední letošní zastávka festivalu Sporťáček připadla na sobotu 24.9.2016 v Plzni. Největší náborový sportovní festival v republice pro děti od 3 do 18 let přilákal do areálu TJ Lokomotiva 5851 návštěvníků, kteří si mohli zdarma u 60 klubů z regionu najít pohybovou aktivitu, jíž by se chtěli věnovat. Diváci zároveň měli možnost vidět Aničku v první řadě televizní show TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS.

Cílená propagace v Plzni

Poslední letošní zastávka festivalu Sporťáček připadla na sobotu 24.9.2016 v Plzni. Největší náborový sportovní festival v republice pro děti od 3 do 18 let přilákal do areálu TJ Lokomotiva 5851 návštěvníků, kteří si mohli zdarma u 60 klubů z regionu najít pohybovou aktivitu, jíž by se chtěli věnovat. Navíc došlo i na unikátní setkání. Na společné pódium vystoupali olympijský vítěz v judu Lukáš Krpálek a paralympijský šampion na 50 metrů znak Arnošt Petráček. Na vše přitom dohlížela vítězka Světového poháru v biatlonu Gabriela Koukalová.


Storm Ballet-Talentové centrum tance zde ve dvou exhibicích podpořilo pod křídly SVČ Radovánek jeho prezentaci vybraných volnočasových aktivit: Hned v prvním bloku vystoupila mistryně světa a České republiky 2014 v Contemporary ballet mladá talentovaná tanečnice Anna Palková se soutěžní choreografií "Two Souls".
Diváci zároveň měli možnost vidět Aničku v první řadě televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Spolu s herečkou Annou Fialovou vytvořily nezapomenutelné duo s písní australské zpěvačky Sii "Chenderlier".
V druhém bloku vystoupily úspěšné juniorské tanečnice Storm Ballet s choreografií "Alone in silence", které letos na mistrovství České republiky obsadily 3. místo v disciplíně Contemporary ballet.

Autor: SVČ RADOVÁNEK Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka