Šumavský Špičák otevře další sjezdovky

Svoji nejdelší sjezdovku prakticky v celé její délce (= cca 1800 metrů dlouhou Turistickou č. 1), otevře už o tomto víkendu lyžařský areál Ski&Bike Špičák. Postupně k dosud otevřeným sjezdovkám přibudou i další tratě, včetně dětského areálu pod hotelem Sirotek (pravděpodobně na začátku příštího týdne).

Cílená propagace v Plzni

„Za posledních pár dnů nám připadlo 10-15 cm sněhu, mrazy nám dovolují zasněžovat i ve spodních partiích střediska a předpověď hlásí dalších 40 centimetrů přírodního prašanu. To nám umožní připravit a postupně otvírat další úseky. Mimo jedničku Turistickou a areál pod Sirotkem ještě brzy dokončíme celou trojku Slalomovou,“ uvádí k aktuálním podmínkám ředitel areálu Vladimír Kasík.

S návštěvností předchozích dnů v období mezi Vánoci a Novým rokem panuje vzhledem k podmínkám, které moc nepřály, spokojenost. „V průměru u nás lyžovalo 1200 – 1300 lidí denně, “ dodal Kasík.

Další aktuální info na www.spicak.cz

--------------------------------

PS: Pro úplnost - v předchozích dnech se tady zatím lyžovalo na liniové sjezdovce v kombinaci horního úseku trojky Slalomové a dolní části dvojky U zalomeného, rodinné sjezdovce Spodní Šanci, na dětském hřiště s pojízdným kobercem a na sjezdovce od parkoviště do areálu.

Fotogalerie
Autor: Tereza Martinovičová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka