Suzuki Jimny: Malý a přesto velký vůz

Hledáte malý, ale zároveň dostatečně silný i odhodlaný vůz k výletu do náročného terénu? Suzuki Jimny je neskutečný dříč. Přijďte zjistit více do Autoservisu Nedvěd v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vstříc novému dobrodružství!

Jimny je dost silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje projet po úzkých stezkách i mezi stromy v lese. A dostatečný zavazadlový prostor pojme výbavu i na několik dní. Zdoláte s ním i místa, kam se ostatní jen tak snadno nedostanou.

Spolehlivý a nenáročný 

Více než čtyřicetiletá tradice vývoje a výroby vozidel s pohonem 4x4 je dostatečnou zárukou vysoké kvality a odolnosti terénních modelů Suzuki. Za tuto dobu si off-roady Suzuki získaly miliony spokojených zákazníků na celém světě. Předchůdce současného Suzuki Jimny, legendární Samurai, po dlouhá léta bezkonkurenčně dominoval v kategorii lehkých off-roadů. Doslova a do písmene byl nepřekonatelný v pracovním nasazení i v těch nejtěžších a nejtvrdších terénních podmínkách a přitom zůstal spolehlivý a vzácně nenáročný. Nový Suzuki Jimny je jeho více než důstojným nástupcem.

Jimny je postaven na solidním základu a určen pro každodenní použití na silnici i v terénu. Tuhý žebřinový rám zajišťuje stabilitu jízdy a tlumí nárazy, což zlepšuje výkonnost celého automobilu. Speciální úchyty, spojující rám s karoserií, využívají materiály, které dále redukují vibrace a rázy od podvozku do kabiny.

Image title

Funkční interiér 

Přehledná přístrojová deska je navržena s důrazem na funkčnost, nechybí ani odkládací prostory před spolujezdcem, mezi sedadly, ve dveřích a v bočnicích vedle zadních sedadel. Je zde i možnost sklopení dělených opěradel zadních sedadel, čímž zvětšíte zavazadlový prostor až na 816 litrů. Jimny nabízí ještě možnost vytvoření lůžkové úpravy sklopením předních opěradel.

Vynikající obratnost

Klíčem k vynikající obratnosti Suzuki Jimny jsou hlavně jeho kompaktní rozměry a velké nájezdové úhly. Nízká hmotnost brání uvíznutí v bahně, malé rozměry umožňují zavítat na místa, která jsou velkým off-roadům zcela zapovězena. Jízdu neznámou divočinou, proplétání se městskou džunglí i parkování Vám zpříjemní poloměr otáčení pouhých 4,9 metrů. Model Suzuki Jimny je vybaven hydraulickým posilovačem řízení.

Potřebujete off-road větších rozměrů? 

Ideální volbou pro vás bude Suzuki Vitara. Přijďte se do Autoservisu Nedvěd dozvědět víc. Rádi vás v autě i svezou přímo v terénu. 

Přijďte si vybrat svůj nový vůz Suzuki!

Kontaktujte specialistu na auta Suzuki v Plzni:
Autoservis Nedvěd 
377 442 772
prodej-suzuki@autoservisnedved.cz
Facebook Autoservis Nedvěd



Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka