TESCO - Plzeň, Rokycanská 1385/130

Sdružení občanů Exodus, z.s. - HORY BEZ BARIÉR, ZÁŽITKY BEZ HRANIC - Na obchodech jsou umístěny hlasovací zařízení s popisem nominovaných projektů. Za každý nákup zákazníci obdrží hlasovací žeton. Následně ho mohou až do 4. června vhazovat do hlasovacích boxů, a tím podpořit projekt, který je jim nejbližší.

Cílená propagace v Plzni

Cílem projektu ,, Hory bez bariér, zážitky bez hranic" je zrealizovat osobám se zdravotním postižením sportovní kurz na Šumavě, kde si vyzkouší jízdu na lyžích, snowboardu, běžkách nebo monoski. Nebude chybět ani jízda na saních. Chceme z celého kurzu udělat odrazový můstek pro splnění přání našich klientů. Ukázat, že i s handicapem se dají prožít zážitky a naučit se něco nového a tím rozvíjet sám sebe při plnění vlastních snů. (www.exodus.cz)

Počet hlasů zde:

Už samotný postup projektu do finálového hlasování na obchodech znamená, že získá finanční podporu. Pokud zvítězí, půjde o 30 000 korun, když skončí na druhém místě, získá 16 000 korun, projekty na třetích místech pak 10 000 korun.

Zákazníci mohou získat více informací o zúčastněných organizacích a jejich projektech právě u hlasovacích boxů. Seznam zúčastněných komunitních projektů včetně aktuálního sledování počtů hlasů jsou také k dispozici na webových stránkách programu https://pomahame.itesco.cz, kde budou také každý týden zveřejňovány průběžné výsledky hlasování. Celkové výsledky pak budou oznámeny 20. června.

Fotogalerie
Autor: František Mourek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 30.05.2018 12:00




1 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka