Tipy na nejprodávanější horská kola 29

Hledáte nejprodávanější horská kola 29"? Máme pro vás několik tipů!

Cílená propagace v Plzni

Hledáte nejprodávanější horská kola 29"? Máme pro vás několik tipů!

Jízda na kole (cyklistika, cykloturistika) patří mezi nejpopulárnější sporty a volnočasové aktivity v České republice. Mezi nejrozšířenější kategorii JÍZDNÍCH KOL patří horská kola s koly o rozměru 29" (HORSKÁ KOLA 29 PALCŮ). Jde o kola vhodná převážně pro vyšší jedince (muže, ženy i děti), kteří díky větším rozměrům 29palcových kol nemusí vynakládat tolik síly při jízdě po cestách, lesních stezkách nebo silnicích. Pevná konstrukce zmíněných kol zaručuje komfortnější ovládání a příjemný zážitek při jízdě v náročnějším terénu. Doporučujeme vám navštívit stránku HORSKÁ KOLA 29" ZNAČKY CUBE, kde najdete nejprodávanější horská kola v našem eshopu.

Dámská horská kola 29"

Dámy mají přednost, takže vám v tomto článku nejprve představíme sekci nejprodávanějších DÁMSKÝCH HORSKÝCH KOL 29. Zde naleznete horská kola pro ženy, dámy a slečny, které hledají kvalitní kola do terénu, do přírody i na běžné cesty. K dispozici máte na výběr ženská horská kola značek 4EVER, CUBE či TREK.

Pánská horská kola 29"

Muži a pánové všeho věku nakupují v našem eshopu nejčastěji horská kola v sekci PÁNSKÁ HORSKÁ KOLA 29". Mezi nejoblíbenější pánská horská kola 29" (tzn. horská kola s koly o rozměrech 29 palců) patří kola značek CUBE, 4EVER, CANNONDALE, MERIDA a TREK. Nabídku horských kol si můžete v našem eshopu seřadit podle ceny, takže snadno a rychle získáte kompletní přehled od nejlevnějších horských kol až po ta nejluxusnější a nejdražší.

Náhradní díly, doplňky a cyklo oblečení 

Ke všem jízdním kolům (horská kola, celoodpružená, silniční, cyklokrosová nebo krosová kola, elektrokola, dětská kola) prodáváme NÁHRADNÍ DÍLY, doplňky (blatníky, bowdeny, brašny na kolo, brzdy, cyklocomputery, duše, gripy, hlavová složení, hustilky, pumpičky, kazety, vícekolečka, kliky, převodníky, košíky na lahve, cyklolahve, lanka, lepení, ložiska, maziva, rychloupínáky, náboje, nosiče, koše, stojany, odpružené vidlice, omotávky, pedály, pláště, představce, přehazovačky, přesmykače, rohy, řídítka, sedla, světla, zámky, zrcátka anebo zvonky či houkačky na kolo) a OBLEČENÍ (dresy, kalhoty, kraťasy, pláštěnky, funkční prádlo, moira, zimní cyklobundy, dětské oblečení i oblečení pro běžce).

Provozujeme e-shop, kamenné prodejny i velkoobchodní sklad

Ať už jste mladá dáma, slečna, mladý pán anebo zkušený muž, každému z vás rádi pomůžeme s výběrem správného kola. Máte jakýkoliv dotaz k nákupu jízdního kola? KONTAKTUJTE NÁS! Provozujeme síť kamenných prodejen, eshop i vlastní velkoobchodní sklad.

NAŠE PROVOZOVNY

  • Cyklo prodejna Chotěšov

  • Cyklo prodejna Plzeň

  • Cyklo prodejna Klatovy

  • Cyklo prodejna Stříbro

  • Velkoobchodní sklad Zbůch

UŽITEČNÉ KONTAKTY

E-mail: CYKLOSERVEX@VOLNY.CZ

Telefon: +420 377 900 990

Mobil: +420 739 064 703

PŘIDEJTE SE K NÁM NA FACEBOOK!

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka