Tonometry a další lékařské přístroje dodáváme do 3 dní po celé České republice

Potřebujete tonometr pro měření krevního tlaku? Objednejte si ho v eshopu www.szo.cz a dorazí k vám do 3 pracovních dní. 100 % našich zákazníků potvrzuje, že zboží dorazilo v pořádku!

Cílená propagace v Plzni

100 % zákazníků e-shopu SZO.cz potvrzuje, že zboží dorazilo v pořádku!

Pokud si v e-shopu www.szo.cz nakoupíte tonometry, glukometry, odsávačky, oxymetry, inhalátory, kyslíkové přístroje nebo jiné lékařské přístroje, můžete se spolehnout, že k vám zboží dorazí v pořádku. Obchod SZO.cz totiž získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky. Tímto potvrzujeme, že 100 % ověřených zákazníků uvedlo, že objednané zboží dorazilo v pořádku.

Kvalitní značkové lékařské přístroje

Provozovatelem e-shopu je společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o., která poskytuje služby zdravotnickým zařízením po celé České republice. Kromě prodeje zdravotnické techniky a desinfekčních prostředků provádíme revize, kalibrace a opravy lékařských přístrojů a také bezpečnostně technické kontroly zdravotnických prostředků dle zákona 268/2014 Sb.

Špičkové značkové lékařské přístroje a dezinfekce dodáváme nemocnicím, ordinacím, záchranářům, laboratořím a dalším zdravotnickým a sociálním institucím. Našim zákazníkům nabízíme kvalitní služby již od roku 1998. Spokojenost zákazníků a získané certifikáty potvrzují, že naše snaha je úspěšná.

Ověřené tonometry pro domácí i klinické použití

Nabízíme opravdu široké spektrum kvalitních lékařských přístrojů (odsávačky, EKG, elektrokautery, dýchací přístroje, inhalátory, atd.). Pokud sháníte tlakoměr pro domácí použití anebo profesionální metrologicky ověřený tonometr, rádi vám pomůžeme vybrat ten správný typ přístroje pro měření tlaku krve.

Tonometry na paži jsou vhodné například pro všechny generace včetně seniorů, přičemž součástí tlakoměru na paži bývá manžeta se suchý zipem a spona pro snadné změření krevního tlaku. Velmi oblíbeným pažním tonometrem je hodinkový přístroj CA-MI se 3 manžetami a velkým ciferníkem. Dalším typem tlakoměrů jsou tonometry na zápěstí, které doporučujeme především pro aktivní jedince, sportovce, turisty i houbaře. Součástí tonometru na zápěstí bývá šikovné cestovní pouzdro. Pokud sháníte certifikované tlakoměry pro používání v nemocnicích a na klinikách, doporučujeme vám metrologicky ověřené a speciální tonometry.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka