TPCA věnovala městu Kolín ruční defibrilátor

30.06.2017 v ranních hodinách předal prezident TPCA Koreatsu Aoki starostovi Kolína Vítu Rakušanovi příruční defibrilátor, který automobilka věnovala městu pro potřeby polikliniky.

Cílená propagace v Plzni

30.06.2017 v ranních hodinách předal prezident TPCA Koreatsu Aoki starostovi Kolína Vítu Rakušanovi příruční defibrilátor, který automobilka věnovala městu pro potřeby polikliniky.  "Jsem velmi rád, že dnes mohu odevzdat do rukou pana starosty a vedení polikliniky nový defibrilátor, který pomůže zachraňovat lidské životy. Být dobrým sousedem pro nás není jen fráze. TPCA si váží dobré spolupráce s regionem a chce ji nadále rozvíjet," uvedl Koreatsu Aoki v průběhu malé slavnosti před budovou nové polikliniky. Také starosta Rakušan ocenil, že automobilka naslouchá potřebám města a jeho obyvatel a vyjádřil důvěru v další dobrou spolupráci v budoucnu. "Velmi si vážíme spolupráce s TPCA a musím podotknout, že dnes je to poprvé minimálně za mého působení v čele radnice, co japonský představitel automobilky přednesl svůj projev celý v češtině," dodal s úsměvem Vít Rakušan

Poznámka redakce: Plzeňská firma KRÁSNÝ-zdravotnická technika s.r.o.dodala v červnu 2017 společnosti YUSEN LOGISTICS Czech s.r.o, která sousedí v Průmyslové zóně Ovčáry u Kolína s automobilovým výrobcem TPCA pět kusů DEFIBILÁTORU HEARTSINE 350P a provedla zaškolení personálu. Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika Plzeň se specializuje nejenom na DEFIBRILÁTORY, ale rovněž nabízí resuscitační pomůcky pro KARDIOPULMONÁRNÍ RESUSCITACI (KRP).

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika spolupracuje s profesionálními záchranáři jako je např. RESCUE HELP, z.s, záchranářské a výukové středisko, kterému bezplatně poskytla trenažer DEFIBRILÁTORU LIFEPOINT.

Autor: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka