Tradiční vítání občánků

Pro nově narozené občánky Úřad městského obvodu Plzeň 3 již tradičně zajišťuje slavnostní vítání v obřadní síni plzeňské radnice.

Cílená propagace v Plzni

„Považujeme si za velkou čest, že můžeme nové občánky přivítat do života, neboť si myslím, že jde o pěknou tradici. Do života jim přejeme kromě zdraví také radost, úspěch a také trochu toho pověstného štěstí. Všichni si přejeme, aby jejich život byl klidný a ať je život zavede kamkoliv, nezapomenou na svoje rodiště“, uvedl David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

„Našim novým občánkům a také jejich rodičům přeji šťastný a spokojený život. Sám dobře vím, kolik trpělivosti, lásky a také odvahy vyžaduje být dobrým rodičem. A především pro maminky je to nelehký úkol. Jsem ale přesvědčen, že to určitě stojí za to“, dodal Stanislav Šec, místostarosta MO Plzeň 3.

Vítání občánků zajišťují jednotlivé úřady městských obvodů dle trvalého bydliště dítěte, kterým je zpravidla trvalé bydliště matky. Žádostinformace naleznou rodiče na webových stránkách úřadu.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 26.09.2019 20:29




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka