Udělejte jarní úklid a zbavte se nepotřebných věcí od papíru až po železo!

Rozhodli jste se pustit do důkladného jarního úklidu? Potřebujete se zbavit starého železa, které se vám válí v garáží nebo stohů časopisů? My vám s odpadem pomůžeme!

Cílená propagace v Plzni

Vykupujeme starý papír i kovový odpad 

K nám se můžete vypravit s veškerým papírem od starých časopisů, knih, časopisů až po nepotřebné kartony či lepenky. Vykoupíme od vás i celé šanony a další nesnadno recyklovatelné papírové sestavy. Mezi největší zákazníky díky této službě patří kanceláře, obchody, školy i školky, ale papírový odpad prodávají i jednotlivé domácnosti. Zbavíme vás ovšem i kovového odpadu. 

Co se starým železem?

Veškeré nepotřebné železo jako jsou různé plechy, dráty, stříhaný železný odpad ale také ocelové třísky, bojlery, pračky nebo automory od vás vykoupíme za zajímavé ceny. Železný šrot vykupujeme již 25 let a pomůžeme i vám. Kromě železa vykupujeme litinu, měď, bronz, mosaz, hliník, zinek, olovo, nerez, nikl, mangan, hliníkovo-železná lana a další slitiny kovů.

Vykoupíme i odvezeme

Bez problémů odvezeme libovolné množství kovového odpadu. Naše společnost disponuje velkými nákladními vozy vybavené hydraulickou rukou s nosností do 1,5 tuny, valníkovými a kontejnerovými nákladními vozy. Cena přepravy se odvíjí od vzdálenosti a typu nákladního vozu.

Kudy k nám?

Kovošrot Suda, Nádraží Plzeň - Křimice

Kovošrot Suda, Na Lazarce, Nýřany

Kovošrot Suda, Prvomájová 31, Plzeň - Křimice

E-mail: info@sudasrot.cz

Telefon: +420 377 822 990

Mobil: +420 602 115 122

KOVOŠROT SUDA s.r.o.
Křimice 556
Plzeň - Křimice 322 00 

www.kovovysrot.cz

Autor: KOVOŠROT SUDA s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka