Ukončení FB stránek

Milí přátelé, známí i neznámí, kteří se mnou jíž komunikujete přes FB a nebo se o to pokoušíte. Musím Vám sdělit, že toto komunikační médium mi není blízké.

Cílená propagace v Plzni

Přemluvili mne k takovéto komunikaci a kontaktu při mé kandidatuře do Senátu PČR mí milí přátelé, všichni v dobré víře a dobrém úmyslu. Mé povaze to ale neodpovídá.

Já rád komunikuji z očí do očí, e-mailem, telefonicky či jinak, ale přiznám se vám všem, že FB mi žere čas, námahu i náladu a nemá to ve výsledku význam.

Nyní proběhly volby - v celkovém pohledu na politickou budoucnost naší země nikterak ve výsledku růžově. Většina občanů volila ANO - výspu nesystémovosti, beznázorovosti, podvodu, řízenou pouze firemními zvyky - tedy prachy. My, jako ODS (tedy moje strana), jsme sice díky malé části rozumných a demokraticky myslících voličů, skončili druzí. Jenže druzí o dvě "koňské délky". Mám z toho smíšené pocity. S Babišem - a ANO rovná se Babiš - jít do holportu nemůžeme a nechceme - zničilo by nás to, jako to zničilo ČSSD - to je sice mně nekonvenující strana svou levicovostí, ale na druhou stranu třeba ve srovnání s Okamurovými fašisty je demokratická. Neslyšela před 4 lety na varování, nenechala si říci, výsledky nechť si přebere sama.

Situace je obtížná, sestavit vládu bude porod, ale já nejsem porodník a tohoto porodu se účastnit nechci. Cítím sice i uvnitř naší stany ODS - a to je čestné říci - některé neblahé tendence, se kterými se neztotožňuji. Pan Mgr. Václav Klaus jr. například dnes několikrát zopakoval, že s ANO nepůjdeme proto, že máme nízké procento preferencí, pouze přes 11 %, ale neřekl jasně a zřetelně, že bychom s ANO nešli, i kdyby tomu tak nebylo. Znamená to z jeho pohledu, že naopak - kdyby ANO mělo třeba 25 % a ODS 21 %, že bychom do toho šli? Já tedy ne - a je to otázkou mého setrvání v ODS a obráceně. Různí velechytří a velevzdělaní politologové a sociologové si dnes "plácali játra", že by bylo výhodné, skvělé a žádoucí, kdyby se některé strany do budoucna sloučily - třeba ODS, STAN, TOP 09, Svobodní a podobně - ano, to je hezké, ale nereálné. Nemůžeme vést blábolovité diskuse o takovýchto chytrolínských konstruktech. Jistě by bylo třeba pro pana dosluhujícího premiéra Sobotku fajn, kdyby mu okamžitě narostly nové vlasy, kdyby měl penis 28 cm, kdyby mu bohatý strýc z USA odkázal 20 miliónů USD, kdyby dnes na své zahradě vykopal zlatý poklad - ale pravděpodobnost těchto situací je hluboce pod nulou - tak proč mlátit tuto prázdnou slámu?

Zkrátka zvítězilo ANO - a mé FB stránky tomu ani v nejmenším nezabránily, výraznou podporu dostali rovněž fašisté Tomia Okamury - a mé FB stránky na to neměly vliv - proto si myslím, že je třeba tohoto mého zbytečného žrouta času a ničitele mých nervů zdvořile pohřbít.

Není to nic proti Vám, milí voliči a příznivci, posunuli jste mne v rámci ODS v Plzeňském kraji z 11. na 6. místo, velmi si toho vážím, ale mám za to, že jsou i jiné způsoby komunikace mezi námi - a ten způsob osobní, z očí do očí, je pro mne tím nejcennějším.

Děkuji Vám za vše a omluvte mne, prosím, že s FB komunikací končím.

V úctě Váš MUDR. et Th.Mgr. Marcel Hájek, Ph.D., FICS.

Autor: Marcel Hájek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 23.10.2017 00:00




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka