Univerzita zve na festival jógy

Festival Om Shanti Plzeň se odehraje 14. a 15. října v univerzitní budově Jungmannova 1. Studentům a zaměstnancům ZČU nabízí slevu na vstupném.

Cílená propagace v Plzni

Město Plzeň je místem mnohých mezinárodních festivalů. Prague Spirit Festival by rád navázal na tuto tradici a zároveň přinesl do Plzně přehlídku toho nejprogresivnějšího ze světa jógy pod názvem Om Shanti Plzeň.

Jóga se dnes těší mimořádné popularitě, a proto se organizátoři spojili s plzeňským jógovým studiem Yogafriends a vymysleli projekt, který by obohatil nejenom město samotné, ale i celý region, a zároveň by přitáhl i lidi z jiných koutů republiky.

Festival nabídne hned několik jógových lekcí s domácími lektory a dalšími hosty, kteří jógou skutečně žijí. Třešničkou na festivalovém dortu bude zaoceánská jógová osobnost Luis Davila (USA). Součástí festivalu budou také přednášky z oblasti zdravého životního stylu nebo osobního rozvoje. Mezi českými lektory vystoupí například Andrea Opatrná, Katarína Mikulandová, Lenka Nová, Martin Wagenknecht, Martina Procházková, Zuzana Hálová nebo Zuzana Klingrová. Návštěvníky festivalu čekají různé styly jógy pro začátečníky i pokročilé, jako třeba vinyasa jóga, slow flow jóga, jivamukti jóga, hatha jóga nebo tantra jóga.

Pro studenty a zaměstnance ZČU je připraveno vstupné za speciální cenu 700 Kč. Vstupenky zakoupené přes internet je třeba předložit u registrace společně s JIS kartou.

Pokud na festival vyrazíte, vezměte si s sebou své vlastní jogamatky.

Autor: Západočeská univerzita v Plzni Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka