Úspěšná cesta bidetů do našich koupelen

Cesta bidetu do českých koupelen byla trochu delší než v ostatních zemích. Dnes je již pro mnoho Čechů nepostradatelnou součástí vybavení bytu.

Cílená propagace v Plzni

Nový způsob hygieny

Bidety přinesly novou možnost, jak ve srovnání s klasickou očistou toaletním papírem odstranit bakterie snáze a mnohem účinněji. Voda je také k naší pokožce mnohem šetrnější. Nedůležitější, že pravidelné používání bidetu představuje skvělou prevenci vzniku kožních problémů a také snižuje riziko vzniku mykóz či hemoroidů. Pokud už nás tato onemocnění trápí, bidetová toaleta má pozitivní vliv na jejich průběh.

Bidet do každé koupelny

Ideální je volit set bidetu a wc ve stejném designu. Bidety se dodávají ve stejných provedeních. Je pouze na každém, zda zvolí bidet závěsný nebo volně stojící. Pokud prostorové možnosti toalety či koupelny nedovolí pořídit samostatný bidet, přichází ke slovu praktické řešení – bidetové sedátko. Pro zabudování bidetových sedátek není nutné dělat rozsáhlé stavební úpravy. Jednotlivé varianty sedátek se liší počtem a provedením trysek, nastavitelností intenzity vodního proudu, možností dálkového ovládání nebo funkcí osušení.

Rekonstrukci vaší koupelny pečlivě promyslete

Pokud právě stavíte nebo plánujete rekonstrukci koupelny, určitě se obraťte na specialisty, kteří vám pomohou nejen s výběrem wc a bidetu. V deseti pobočkách Kreiner vám nabízejí možnost naplánovat a koupit vše od A do Z – obklady, sanitu, koupelnový nábytek, sprchový program, baterie i instalační systémy. Nezapomeňte ani na doplňky do koupelny, jako jsou mýdelníky, držáky ručníků, madla či sklenky na zubní kartáčky.

Profesionálové v oboru koupelen

Společnost Kreiner patří mezi největší firmy ve svém oboru. Pro rychlý a spolehlivý nákup nabízí i přehledný eshop. Pokud je zboží skladem, máte jistotu, že do 24 hodin bude vaše objednávka předána dopravci. Máte-li jakýkoli dotaz nebo váháte, jakou variantu produktů zvolit, nechte si poradit od firemních odborníků, na které se můžete kdykoli obrátit.

Kde společnost Kreiner najdete?

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně
ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 25.04.2017 10:08



4 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka