Už jste ochutnali pivo Brutus?

Pakliže ne, tak vezměte na vědomí, že jediná příležitost bude dne 11.12. tohoto roku na vánočním koncertu a taneční zábavě stejnojmenné hudební skupiny v Pivním a cider clubu ve Starém Plzenci od 20.hod.

Jarní servisní akce AUTO CB

Věhlasný BRUTUS již přes třicet let brutálně obhospodařuje smysly všech pravých bigbíťáků v českých luzích a hájích a jeho četné písničky již doslova zlidověly - z některých staly se bezděčně mravoučné popěvky v českých kuchyních, zejména třeba v neděli...


Právě vtipné básničky a říkánky spolu s tradicí české tancovačky podpořené lehčím či těžším opojení starověkým pivním mokem nás oblaží v prostorách staroplzeneckého Lidového domu na Malé straně, kde se zmíněný pivní a cider club nachází.Rozhodně také neurazí, ba naopak, že v blíže nespecifikovaném čase během zábavy představí skupina Brutus svého hosta,spřízněný hudební soubor Náhradní Díly Lidí, což by měl kvitovat zejména undergroundový segment natěšených fanoušků.

Pivovar Radouš připraví speciální jednorázovou várku piva jen pro tento den, čeká na nás vytopený sál, gulášek a nezbytný populární prodejní stánek suvenýrů a hudebnin pana Žlutého, kde se v pauzách mezi produkcí odehrávají mnohdy pitoreskní tématické debaty...

Přijďte si dát odlehčený vykutálený večírek v době adventu, zanechte za sebou na jeden večer předvánoční mumraj a pobavte se s přáteli - možná tam potkáte i některé, které jste dlouho, dlouho neviděli.

Ticho de Vrahe

Autor: Václav Vlach Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 30.11.2015 11:27




5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka