Užijte si pohodu ve Švejk restaurantu Rozvadov

Pivo, které má ten správný říz a vůně guláše linoucí se z kuchyně - tahle pohodová atmosféra a gurmánské zážitky na vás čekají ve Švejk restaurantu Rozvadov.

Cílená propagace v Plzni

Náš Švejk restaurant ROZVADOV je součástí originálního gastronomického konceptu ŠVEJK RESTAURANT

Tak jako každý Švejk Restaurant Vás i naše provozovna na Rozvadově svou nenapodobitelnou atmosférou vrátí do dob rakousko - uherského mocnářství, na počátek 20. století. Naše rozvadovská švejkovna stejně jako všechny ostatní je typická svým interiérem s dřevěnými podlahami, masivním dřevěným nábytkem a obložením stěn. Ty jsou doplněny barevnými vitrážemi s motivy kreseb Josefa Lady a všudypřítomnou tváří dobrého vojáka Švejka.

Kvalitní česká gastronomie

Máme pro Vás připravenu kvalitní českou gastronomii, zakládáme si na kvalitních surovinách, originálním způsobu servírování, profesionáním servisu a výtečném plzeňském pivu.

Co na vás čeká za pochoutky ve Švejk restaurantu Rozvadov?

Pivo, které má ten správný říz, vůně guláše linoucí se z kuchyně a přísný pohled starého mocnáře shlížejícího z podobizny umístěné nad vyřezávaným obkladem výčepu. To jest atmosféra hostinců před téměř sto lety, kdy lidí měli mnohem více času posedět s přáteli u jednoho stolu a nejednoho ležáku z Plzně a probrat vše, co je těší i rmoutí. Na idylku "starých časů" jako z obrázků Josefa Lady už nemusíte jen vzpomínat, v našem Švejk restaurantu zažijete atmosféru, kde se dříve narození cítí mladí a mladí jako v pohádce.

Těšíme se na vás!

Švejk Restaurant Rozvadov
Starý hraniční přechod
Rozvadov 21
348 06

Tel.: +420 776 037 138
E-mail: ludvik@primda.cz
Web: http://www.svejkrozvadov.cz

Fotogalerie
Autor: Švejk Rozvadov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka