V blízkosti přehradní nádrže České údolí se likvidovala černá skládka vytvořená bezdomovci

Akce zaměřená na úklid místa, které bylo poznamenáno dlouhodobým pobytem osob bez domova, proběhla minulý týden ve stanovém městečku v těsné blízkosti přehradní nádrže České údolí. Do akce, kterou koordinoval Odbor bezpečnosti, prevence kriminality a krizového řízení MMP, se zapojila i Městská policie Plzeň, městská společnost Čistá Plzeň a Městský obvod Plzeň 3.

Cílená propagace v Plzni

Likvidace skládky proběhla během několika dnů v lesním porostu pod ulicí Dobřanská a železniční tratí ČD Plzeň – Klatovy.

„Za pomoci pracovníků veřejné služby a veřejně prospěšných prací a pod dohledem Městské policie Plzeň se uklízelo místo, které hyzdilo okolní prostředí a představovalo i určité zdravotní riziko, čemuž obsah skládky a zápach zcela nasvědčoval“, informuje David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Do připravených kontejnerů městské společnosti Čistá Plzeň byly v igelitových pytlích naloženy plastové odpady, papírové krabice, tlející zbytky jídla, špinavé deky, spacáky, aj.

„V monitorování postižených míst a jejich likvidaci budeme pokračovat a to zejména ve spolupráci s Městskou policií Plzeň“, dodal Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Fotogalerie
Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 09.07.2018 07:56



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka