V ČERNOŠÍNĚ UŽ ZÁŘÍ VÁNOČNÍ STROM!

Už od nědělního večera září na černošínském náměstí vánoční strom. Nedělní rozsvěcení bylo doplněno trhem, zpěvem potěšila Jana Berků, trhem se nesla vůně uzenin z Vepřobraní pořádaného Jaroslavem Vacatou a teplého vína.

Cílená propagace v Plzni

 V 17 hodin zazpívaly na pódiu děti z černošínské mateřinky a základní školy. V muzeu byla zahájena výstava andělů. Více prozradil starosta města Černošína Miroslav Plincelner. „Už jde o takovou tradici, za tím účelem byl dokonce vysazený na náměstí stříbrný smrk. Lidé se sejdou, povídají si, naše děti nám zpříjemní atmosféru zpíváním. K tomu je i možnost nákupů dárků. Letos jsme po rozsvícení stromu měli i ohňostroj,“ uvedl Miroslav Plincelner.

Ze Stříbra se na pozvání přátel přijel podívat i Michal Polívka. „Musím uznat, že to byla pěkná akce na tak malé město. Vůbec bych řekl, že to v  Černošíně teď žije,  pořad se tu něco děje. Také jsem se byl prvně podívat v tamním muzeu, kde kromě pěkné výstavy andělů je dost zajímavá stálá expozice. Rozhodně nelituji, že jsem zde strávil nedělní den, stálo to za to,“ uvedl stříbrský Michal Polívka.

MarS

Video zde:   https://www.youtube.com/watch?v=0s6l-enYsNI

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 28.11.2017 00:00




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka