V Plzni budou soutěžit rodiče s dětmi v zábavné orientační automobilové soutěži „Jízda za vánočním stromkem 2017“

V sobotu 9. prosince pořádá Autoklub Plzeň ve spolupráci s komisí BESIP při odboru dopravy Magistrátu města Plzně, BESIPem pro Plzeňský kraj, Městskými obvody Plzeň 3 a 1 a dalšími partnery už 34. ročník této soutěže.

Jarní servisní akce AUTO CB

Cílem soutěže je ověřit znalosti dětí získané vdopravní výchově vběžném silničním provozu a především pobavit zúčastněné soutěžící“, informuje ředitel soutěže Václav Špaček zpořádajícího Autoklubu Plzeň.

Soutěže se může zúčastnit maximálně 50 posádek a děti ve věku 5 – 15 let, nejvýše však dvě děti vjednom automobilu. Uzávěrka přihlášek je 1. 12. 2017, které můžete zasílat na adresu autoklubplzen@seznam.cz. Propozice soutěže účastník obdrží spotvrzením přihlášky. Vklad do soutěže je 400 Kč za posádku, za každé další soutěžící dítě vautomobilu 120 Kč. Platí se u přejímky do soutěže. Pro soutěžící děti je po soutěži zajištěno občerstvení, které si může objednat i řidič. Jako pozornost pro řidiče je pak připravena poukázka vhodnotě 250 Kč jako příspěvek na odběr vánočního stromku dle vlastního výběru.

„Rádi podporujeme vnašem obvodu akce zaměřené na bezpečnost vsilničním provozu a bezpečnost dětí vůbec. Proto také dostala naši podporu tato tradiční soutěž, kde společně soutěží rodiče sdětmi“, říká David Procházka, místostarosta třetího plzeňského obvodu.

Především tatínkové si mohou zasoutěžit se svými dětmi, což jistě ocení maminky při předvánočním shonu. To ovšem neznamená, že se soutěže nemohou zúčastnit i maminky – řidičky, které jsou tímto srdečně vítány.

„Akce „Jízda za vánočním stromkem 2017“ má za cíl hravým způsobem zlepšovat znalosti o silniční bezpečnosti nejenom vnašem městě, ale i kraji. Je skvělé, že se takto pomáhá dětem a rodičům“, dodává Radislav Neubauer, starosta centrálního obvodu.

Fotogalerie
Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 23.11.2017 14:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka