V SYNAGOZE SE KONAL CHARITATIVNÍ KONCERT SIMONY ANDĚL

Stará synagoga v Plzni ožila koncertem zpěvačky Simony Anděl a na místě také došlo ke křtu kalendáře sociálních služeb Domovinka. Kmotry se stali Martin Baxa a Ilona Mauritzová, kteří kalendáři přejí velký rozlet do světa

Cílená propagace v Plzni

Výtěžek z koncertu a prodeje kalendáře pomůže získat peníze na léky a zdravotnické pomůcky. „Potřebujeme pro mobilní hospic spoustu věcí, léky, různé pomůcky a přístroje. Na tyto věci nám bohužel peníze nepřebývají. Takže, každý kdo si od nás koupí kalendář, přispěje na tyto věci. Ale lidé mohou pomoci i jinak. Mohou přispět jakoukoliv částkou na náš účet, nebo nám pomoci sehnat zdravotnický personál, stále bychom do našich řad uvítali další pracovníky,“ uvedla ředitelka Domovinky Bohumila Hajšmanová.

Výtěžek z koncertu přinesl šest a půl tisíce korun. „Hned doplníme lékárnu mobilního hospice, kromě léků potřebujeme také obvazový materiál,“ plánuje Hajšmanová.

Kalendáře nafotily Anna Krejčová a Olga Čechová. “ Pro mě to byla výzva a trochu jsme se toho bála. Fotografie mají ukázat aktivity seniorů, že to nejsou jen pasívní lidé, ale že se účastní různých akcí a nebojí se i zkusit něco více. A nejvíc mě pak těšily ohlasy lidí, kteří snímky hodnotili. Bylo vidět, že jim líbí a z toho mám radost,“ řekla fotografka a pracovnice domovinky Olga Čechová.

Na koncert se vydala také Natálie Balínová z Plzně. „Pro mě to bylo spojení kultury se záslužnou věcí. A musím říci, že zpěvačka je prostě úžasná, má jedinečný hlas a v synagoze se krásně rozléhal. Na místě byla i výstava fotografií z kalendáře a musím pochválit fotografky, snímky jsou skvělé,“ líbila se akce Balínové.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 12.10.2019 15:03




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka