Vedra jsou tu a tak je čas si domů pořídit ochlazovač!

Vedra jsou tu, přijďte si pro ventilátor, ochlazovač vzduchu nebo mobilní klimatizaci do Efekt Elektro Klatovy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nejžádanější je ventilátor

Mezi nejčastější a zároveň nejžádanější ochlazovače patří ventilátory. Jejich používání je jednoduché, dají se snadno přenášet a navíc nezatíží Váš rodinný rozpočet. Ventilátor je sice sezónní záležitostí, ale vyberete-li kvalitní, bude Vám sloužit i několik let, a vy tak i napřesrok oceníte, že ho máte po ruce. Aby ventilátor sloužil, tak jak má, vybírejte podle velikosti místnosti, kde ho budete používat. Do malého pokoje nebo na pracovní stůl bude stačit stolní ventilátor s vrtulí o průměru 25 cm. Do větších prostor je pak vhodnější stojanový ventilátor s průměrem vrtule kolem 40 cm.

Výkonný ochlazovač vzduchu

Pokud vám nestačí běžný letní ventilátor, bude pro Vás zajímavým řešením ochlazovač vzduchu. Ochlazovač Vám velmi zpříjemní pobyt v přehřátém interiéru a efektivně i úsporně ochladí okolní vzduch. Toto praktické zařízení promění horkou rozpálenou místnost v chladné místo. Ochlazovač vzduchu je vybaven nádobou na studenou vodu, do které můžete přidat i led.

Mobilní či nástěnná klimatizace je nejúčinnější

Nejúčinnější v boji proti letním parným dnům jsou mobilní nebo nástěnné klimatizace. Pořízení klimatizací je už více finančně náročnější, ale zato nejúčinnější. Z hlediska praktičnosti jsou samozřejmě mobilní klimatizace výhodnější variantou. Umožní vám snadný přesun chladící jednotky do jakékoliv části vašeho interiéru bez složitého přepojování a stěhování. Každá jednotka funguje na jednoduchém principu. Odvádí teplý vzduch pryč z místnosti a naopak do ní fouká vzduch studený, čímž dochází k celkovému ochlazování. Proto je třeba mít z klimatizace odvod z místnosti ven. Díky ochlazování vzduchu vzniká v klimatizaci kondenzát. který u mobilní klimatizace kondenzuje v nádobě. Za běžného chodu se zpravidla stihne odpařit. Je-li vlhkost v interiéru vyšší a kondenzátu je více, klimatizace Vás upozorní na plný zásobník, který je potřeba vyprázdnit. Nemusíte se tedy bát, že by se vám voda vylila a napáchala škody. 

Nečekejte na tropy a objednejte si ventilátor nebo ochlazovač už teď!

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: info@elektroefekt.cz; eshop@elektroefekt.cz

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka