Video rozhovor - Drahokamy času - manželé Karpíškovi

Manželé Karpíškovi odvyprávěli svůj společný životní příběh. Nedlouho poté nás oba dva nečekaně navždy opustili. Zůstávají v našich srdcích a díky jejich Drahokamu času si tak můžeme připomenout jejich zajímavé a barvité povídání.

Cílená propagace v Plzni

Další rozhovory s klienty:

https://www.youtube.com/watch?v=Yvrvf1djPQA

https://www.youtube.com/watch?v=sWiHs1JxzzU

https://www.youtube.com/watch?v=3TRckAzPTow

https://www.youtube.com/watch?v=pK-lWWK_H2I

Sledujeme hledisko společenské. Zachytíme životní příběh klienta, jeho minulost a budeme hledat poselství pro naše děti a naši budoucnost. Projektem chceme ještě více rozvíjet tyto dvě oblasti našich aktivit – propagaci a informovanost a zkvalitňování služeb, a tím zvýšit spokojenost klientů a upevnit pozici v konkurenčním prostředí.

Přínos projektu

Projekt přispěje k informovanosti a vztahovému propojení jednotlivých pracovníků org., což povede ke vzájemnému porozumění a skutečné spolupráci a ne jen k formálnímu plnění povinností. Zkvalitňováním našich služeb, zvyšováním pozitivního vnímání veřejnosti o naší org., zlepšováním spolupráce a navazováním nových partnerství očekáváme upevnění naší pozice v konkurenčním prostředí. Projektem reagujeme na některé potřeby našich klientů; zároveň užší kontakt s klienty během projektu nám umožní blíže poznat jjich další potřeby, což napomůže ke zkvalitnění našich služeb.

Doufáme ve zvýšení povědomí veřejnosti o naší organizaci a zvýšení pozitivního vnímání veřejnosti o našich službách. Doufáme, že projekt přispěje k získání nových zákazníků.

Realizace spotu: http://no-limit-studio.cz/ za významnou pomoc s realizací CPOS Město Touško děkuje Pertu Svobodovi, Janu Rousovi, Veronice Šlajsové, moderátorovi panu Prokšovi a všem dalším členům týmu. Významné poděkování také patří pečovatelkám ze Všerub.

Autor: Centrum pečovatelských o ošetřovatelských služeb Města Touškov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka