Vstříc novým dobrodružstvím se Suzuki Vitara

Nová Suzuki Vitara na vás čeká v autosalonu Autoservis Nedvěd Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Moderní SUV pro každou příležitost

Okamžitě po uvedení na trh v roce 1988 získala modelová řada Suzuki Vitara uznání za osobitý styl, praktické kompaktní rozměry, komfort na silnici a v neposlední řadě za mimořádné terénní schopnosti. V průběhu let se měnila velikost i technika vozu a nyní se to nejlepší z dědictví Vitary představuje v podobě svěžího moderního SUV pro každou příležitost. 

Nová Vitara má kompaktní rozměry, aby vyhověla potřebám městského využití, sofistikovanou technologii pohonu všech kol Suzuki AllGrip a pokročilé bezpečnostní systémy a možnosti konektivity.

Objednejte si vůz přesně dle vašich představ!

Díky rozsáhlému programu personalizace má každý zákazník z Plzně, Plzeňského kraje či jiného koutu České republiky možnost realizovat své vlastní představy o ideální podobě Vitary. 

Užijte si potěšení z jízdy za každého počasí

Bez ohledu na povrch vozovky poskytuje Vitara vždy maximální přilnavost, nepotřebujete ovládat žádné speciální techniky jízdy. 
Sofistikovaná technika Vitary v čele s vylepšenou technologií 4×4 AllGrip dělá z řízení skutečný požitek. 

Ať už je silnice jakákoli, Vitara si bude vždy počínat se suverénní lehkostí. Letošní tuhou zimu s ní zvládnete s lehkostí. Systém pohonu 4×4 AllGrip nabízí řidiči čtyři jízdní režimy – Auto, Sport, Snow a Lock. Tyto jednotlivé režimy lze volit pomocí jednoduchého ovladače na středové konzole, který kombinuje volbu otáčením nebo stiskem. 

Lyže, saně, kufry a jede se na hory!

Vitara nabízí velký zavazadlový prostor o objemu 375 litrů. Pohodlně do něj naložíte celou rodinu včetně veškerého lyžařského vybavení. Variabilní podlaha a zadní sedadla dělená v poměru 60 : 40 navíc nabízejí celou řadu konfigurací. Pro snadnější manipulaci s nákladem byla snížena hrana nákladového prostoru. 

Přijďte si vybrat svůj nový vůz Suzuki!

Kontaktujte specialistu na auta Suzuki v Plzni:
Autoservis Nedvěd 
377 442 772
prodej-suzuki@autoservisnedved.cz

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka