Vyhrajte Hyundai I30

Jste aktivními uživateli výrobníku domácí perlivé vody SodaStream? Výborně, v tom případě místo nekonečného tahání těžkých a nepraktických plastových lahví odkudsi z obchodu máte v životě čas na mnohem zábavnější věci. Co třeba složit vtipnou básničku do naší velké soutěže s bombičkami SodaStream a vyrazit i s celou vaší rodinou ven na výlet v novém rodinném autě Hyundai i30…

Cílená propagace v Plzni

Složte báseň nebo rým na téma SodaStream

Jako aktivní uživatelé výrobníků domácí perlivé vody SodaStream máte ceny doslova na dosah. A nemusíte přitom jen tiše sedět a doufat v přízeň štěstěny v nějakém slosování, protože si o ně přímo vy sami zasoutěžíte s pomocí vašich dovedností ve veršování. Není to nic složitého, podívejte:

  1. Kupte si nový přístroj na výrobu perlivé vody SodaStream, pečlivě schovejte účtenku, případně schovejte 3 účtenky za výměnu bombičky SodaStream s plynovou náplní CO2.
  2. Složte chytlavou báseň nebo rým na téma SodaStream, kterými oslníte odbornou porotu.
  3. Zaregistrujte vše do velké hry zde.
  4. Staňte se vítězem čtvrtletního kola o některou z hromady atraktivních cen do vaší domácnosti či snad rovnou převálcujte ostatní soupeře ve velkém finále a odjeďte na výlet s celou vaší rodinou v novém rodinném autě Hyundai i30.

A aby těch skvělých zpráv nebylo málo. Do soutěže se můžete registrovat opakovaně. Takže s každými dalšími třemi vyměněnými bombičkami SodaStream se vaše šance na výhru násobí.

Už máte připravné místo, kde parkovat?

Podrobná pravidla soutěže zde.

Nakupovat můžete v e-shopu www.elektroefekt.cz nebo v kamenné prodejně Elektro Efekt Klatovy vedle OD Kaufland.

Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 29.10.2016 14:28




1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka