Vynikající espresso si uděláte doma pomocí kávovaru Catler

Výborné domácí espresso s přístroji Catler je snadné a zvládne to každý.

Cílená propagace v Plzni

Uvařit si doma espresso je s přístroji Catler snadné

Topný systém Thermoblock v kombinaci s italským 15ti barovým čerpadlem vždy zajistí dokonalou extrakci kávy při správné teplotě. Catler nyní přináší Vaše oblíbené pákové espresso Catler ES 8013 v nových barvách.


Image title

Integrovaný kónický mlýnek na kávu

Image title
Zabudovaný kónický mlýnek na kávu s nerezovými mlecími kameny umožňuje mlít jen přesně potřebné množství kávy přímo do držáku. Možnost nastavení hrubosti a dávkování Vám dává příležitost celoživotního experimentu pro dosažení šálku kávy výhradně podle Vaší chuti.

Elektronický PID systém kontroly teploty

Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně napěchované kávy, opimálního tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a výsledná káva ztrácí svou krásnou kávovou barvu během několika vteřin. Espresso Catler ES 8013 přichází s inovativní technologií kontroly teploty v průběhu celé extrakce. Elektronický PID systém zaznamenává teplotu v průběhu celé doby extrakce a zajišťuje stabilitu teploty během celého procesu.

Systém nízkotlakového předspaření

Systém nízkotlakového předspaření zajišťuje postupné zvyšování tlaku, který se tak rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru, aby byla zajištěna maximálně rovnoměrná extrakce kávy.

Doplňkové vlastnosti

Dokonalý šálek kávy Vám pomohou dotvořit i doplňkové funkce a vlastnosti. Pomůcka pro zarovnání kávy RazorTM přesně upraví dávku mleté kávy; průvodce tlaku Vám napoví ideální tlak pro extrahovanou kávu; tepelný systém Thermocoil ovládá teplotu vody; funkce suché kávy zajistí snadné vyjmutí kávové sedliny z filtru s minimálním obsahem vody, celoživotní experiment je tady. 

Těšíme se na Vás!

Váš tým Elektro Efekt
www.elektroefekt.cz
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Jsme specialisté na elektro v Klatovech

Fotogalerie
Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka