Vytvořte si koupelnu, která bude oázou

Firma Kreiner ví o koupelnách vše. Znalosti získávají především díky svým zákazníkům, kterým denně plní jejich přání v oblasti koupelen. Dodávají vše, co je potřeba k realizace jejich přání.

Cílená propagace v Plzni

Koupelny od Kreinera jsou zrozené k relaxaci

Na vybavení koupelen jsou skutečně specialisté. Mnohaleté zkušenosti a spokojenost zákazníků jsou zárukou kvality. V obchodech i na eshopu nabízí kvalitní obklady a dlažbu, baterie, sanitu, vany a sprchový program, koupelnový nábytek a samozřejmě i kompletní instalační systémy.

Baterie není jen kohoutek

Většinou se zákazníci, či spíše zákaznice zaměřují na barvu obkladů. U Kreinera však vědí, že nemalou pozornost by měli věnovat především technickému řešení celé koupelny, které má největší vliv na dlouholetou spokojenost zákazníků. Jen baterii si lze volit ze stovek variant – nejen podle použití a technického provedení, ale i podle samotného designu. Baterie může doladit vzhled celé koupelny. Pokud vyberete i pěkné kousky ze sprchového programuhlavové či ruční sprchy – budou spolu technická řešení krásně ladit

Sprchovat se nebo koupat ve vaně?

Někdo má rád osvěžující sprchu, jiný horkou a uvolňující lázeň. Kreiner eshop nezapomíná na nikoho, zákazníci v něm najdou přehlednou nabídku volně stojících van i vany k zabudování, sprchové vaničky a také celé sprchové kouty a boxy. Sortiment pochopitelně doplňuje kompletní sanita – od umyvadel, záchodů, až po pisoáry a bidety. Vše v designu, který si zákazníky získá na první pohled a nadchne během každodenního užívání.

Řemeslníky jistě potěší, že v eshopu rovnou nakoupí celý sortiment instalačních prvků

Detail tvoří celek

Doplňky jsou spíše parketou zákaznic. Vybírat si zajímavé dávkovače tekutého mýdla, designové sklenky na zubní kartáčky, držáky ručníků nebo třeba koupelnové koberce patří mezi potěšení v závěrečné fázi budování koupelny. Jde o maličkosti, které pomáhají každý den zlepšit náladu.

Designové kousky ve výprodeji

Doporučujeme nahlédnout i do části eshopu označené výprodej. Možná právě zde se skrývá kousek, který dlouho hledáte, ale není v běžné nabídce. Pořídit si luxusní koupelnu za výprodejové ceny nižší o desítky procent je opravdovou výhrou, která potěší nejen peněženku.

Přijďte se inspirovat

Obraťte se na nás, zajistíme vše potřebné pro vaši novou koupelnu. A pokud ještě stále hledáte inspiraci, i tu najdete u Kreinera.

Kde společnost Kreiner najdete? 

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně

Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka