Zaměřte se na detaily v koupelně

Při výběru doplňků do koupelny není nutné volit mezi jejich funkčností a designem. Vše jde krásně spojit.

Jarní servisní akce AUTO CB

Čistota vládne koupelnám

Mýdlo provází lidstvo po tisíciletí. A protože bylo bráno nejen jako prostředek k očistě těla, ale zároveň i jako součást léčby, která urychlovala hojení poranění, bylo s ním vždy zacházeno s úctou. Moderní mýdelníky vracejí mýdlu jeho postavení, a to díky použití kvalitních nadčasových materiálů – nerezu, skla i keramiky. Díky velkému rozšíření tekutých mýdel se rozšířila i nabídka značek dodávajících dávkovače mýdla, které lze postavit na umyvadlo, upevnit na zeď i zapustit.

Ve stejném designu jako mýdelníky lze zvolit i držáky pro sklenky na zubní kartáčky. Řada z nich se již prodává přímo v sadě s dalšími doplňky do koupelny. Lze je tak sladit nejen s mýdelníky, ale např. i s jednotlivými doplňky pro WC – držáky toaletního papíru apod.

Praktické umístění ručníků

Držáky ručníků a osušek se vyrábějí v mnoha tvarových a velikostních provedeních. Není proto problém vybrat ideální řešení pro každou koupelnu. Je vhodné kombinovat háčky pro ručníky umístěné vedle umyvadel a dostatečně velké držáky, které umožní dokonalé uschnutí osušek po koupeli. Nejčastějším materiálem je chrom, ale v nabídce se objevují i designové kousky vyrobené z jiných materiálů. 

Nechte si poradit od odborníků

Nejlepším řešením je nakupovat vybavení do koupelny u specializované společnosti, která vým kvalitně poradí a pomůže s výběrem. Společnost Kreiner vybudovala v řadě velkých měst luxusní vzorkovny koupelen. Poradí vám zde nejen s volbou doplňků a provedou vás výběrem všech výrobků, pokud výstavbu či rekonstrukci koupelny teprve plánujete. Doplňky můžete nakoupit pohodlně i přes e-shop. Zboží je předáváno dopravci do 24 hodin.

Kde společnost Kreiner najdete?

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně
ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: Kateřina B Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka