Západočeská univerzita přivítala členy vedení Univerzity Jana Evangelisty Purkyně

Ve středu 21. března přivítal rektor Západočeské univerzity (ZČU) Miroslav Holeček svůj protějšek z Univerzity Jana Evangelisty Purkyně (UJEP) v Ústí nad Labem. Rektor UJEP Martin Balej zavítal na návštěvu ZČU společně se svými prorektory.  

Cílená propagace v Plzni

Akreditace studijních programů, hodnocení kvality, hodnocení tvůrčí činnosti, ale také evropské projekty, problematiky GDPR a mnoho dalšího bylo tématy rozhovoru vrcholných představitelů obou univerzit. Ty spojuje nejen rok 1991, v němž byly obě zákonem České národní rady zřízeny, ale průsečíků se mezi UJEP s osmi fakultami a ZČU s devíti najde jistě mnohem více.

Role hostitele se recipročně po loňské podzimní návštěvě v Ústí nad Labem nyní ujala Západočeská univerzita. "Vážím si toho, že můžeme s kolegy z Univerzity Jana Evangelisty Purkyně sdílet zkušenosti," řekl rektor ZČU Miroslav Holeček, který své kolegy z Ústí doprovodil také během jejich prohlídky výzkumného centra Nové technologie pro informační společnost. Kromě toho si členové vedení UJEP prohlédli druhý den své návštěvy v Plzni budovu Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara.
 

Autor: Západočeská univerzita v Plzni Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka