Ženská osádka na tiskovém stroji

V plzeňské tiskárně TYPOS pracuje na tiskovém stroji kompletně ženská osádka. Přidejte se k nám i Vy a pomozte vyvrátit stereotyp o tom, že práce tiskaře je výlučně mužskou profesí.

Cílená propagace v Plzni

Mohlo by se zdát, že práce tiskaře je výlučně mužskou profesí. Není to však úplně pravda. Alespoň u nás ne. Živoucím důkazem je kompletně ženská osádka, která pracuje na jednom z našich tiskových strojů, konkrétně na archovém stroji Heidelberg Speedmaster (SM 102-4-P3).

Tiskařka svelkým T, paní Dagmar Sládková pracuje v sestavě s paní Václavou Svobodovou přes tři roky a funguje jim to spolu na výbornou. Paní Sládková nastoupila do naší společnosti ihned po studiu na polygrafické škole a působí tak u nás více než 30 let. Téměř 30 let u nás na různých pozicích pracuje i paní Svobodová. Není tedy pochyb o tom, že jsou profesionálkami ve svém oboru a Vaše zakázka je u nich v těch nejlepších rukou. Tak až příště budete vruce držet vytištěnou produkci od nás, vzpomeňte si na tyto dvě dámy. Třeba ji tiskly právě ony!

Autor: Typos, tiskařské závody, s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka