Značka Cannondale představila zcela nové trailové kolo Habit

Díky naprosto novému přístupu ke stavbě rámů, moderní geometrii a průlomovému systému odpružení je Habit zábavným kolem pro všechny jezdce.

Cílená propagace v Plzni

Nový Cannondale Habit má vše, co dnešní trailová kola vyžadují

Položený úhel hlavové trubky, 130 mm zdvihu a samozřejmě 29‘‘ kola, která lze díky flip-chipům (excentrická vložka na vzpěrách zadní stavby) zaměnit za rozměr 27,5+. Modelová řada Habit je osazena širokými plášti s vynikající přilnavostí, správně širokými řídítky, výkonnými brzdami a teleskopickou sedlovkou. Srdcem nového Habitu je však jedinečný přístup ke konstrukci rámu vzhledem k jeho velikosti.
Tento nový přístup nese název „Proportional Response“ a vychází z poznatků o vlivu pozice těžiště na výkon odpružení. Ostatní značky využívají stejné pozice čepů napříč velikostmi, protože je to snazší. Přístup jedné velikosti pro všechny však není ideálním řešením na poli odpružení. Těžiště jezdce má velký vliv na to, jak odpružení reaguje na podněty při šlapání a brždění. Díky přístupu Proportional Response byla ale, namísto běžné změny údajů reach a stack, přesně vyladěna pozice čepů dle velikosti rámů a výšky jezdce, takže se na nikoho nezapomnělo. Jezdci všech velikostí si tak užijí perfektní jízdu.

Od trailové výbavy až po unikátní systém odpružení je Cannondale Habit vynikajícím kolem pro dnešní trailové tratě

Tohle vše spolu se svěžím vzhledem nového designu rámů dělá z kola Habit vynikajícího společníka pro všechny jezdce.Cannondale Habit bude nabízen ve třech úrovních rámu. Nejvyšší model Habit Carbon 1 nabídne karbonový rámový trojúhelník i zadní stavbu. Karbonové modely 2 a 3 přijíždějí na karbonovém rámu s hliníkovou zadní stavbou. V nabídce budou i celohliníkové modely 4 a 5. Celou řadu uzavírá i specificky dámský model Carbon 1.

Provozujeme e-shop, kamenné prodejny i velkoobchodní sklad

Máte dotaz k nákupu jízdního kola CANNONDALE? Kontaktujte nás! Provozujeme síť kamenných prodejen, eshop i vlastní velkoobchodní sklad.

Naše provozovny

  • Cyklo prodejna Chotěšov
  • Cyklo prodejna Plzeň
  • Cyklo prodejna Klatovy
  • Cyklo prodejna Stříbro
  • Velkoobchodní sklad Zbůch

Užitečné kontakty

E-mail: CYKLOSERVEX@VOLNY.CZ
E-shop: www.cykloservex.cz
Telefon: +420 377 900 990
Mobil: +420 739 064 703
Přidejte se k nám na FACEBOOK
!

Fotogalerie
Autor: CYKLOSERVEX Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka