ELEKTRO EFEKT s.r.o.

+420 376 322 653 info@elektroefekt.cz www.elektroefekt.cz
47 Skóre 4.9 z 5 Hodnocení (2)
w

Obchod s elektronikou

Elektro Efekt s.r.o. provozuje kamenný a internetový obchod s elektronikou. Nabízí servis i montáž prodávaného elektra (pračky, myčky na nádobí, lednice, mrazáky, žehličky, vysavače, kulmy, domácí pekárny). Firma má sídlo v Klatovech a je specialista na špičkové pračky Philco. Elektro Efekt v Klatovech má obrovské zkušenosti v oblasti prodeje a servisu spotřební elektroniky.

V nabídce eshopu naleznete

  • bílé zboží (ledničky, pračky, sušičky na prádlo, mrazáky, sporáky, odsavače par, myčky nádobí nebo vestavné spotřebiče)

  • malé domácí spotřebiče (vysavače, péče o prádlo, péče o tělo, ventilátory, topidla, espressa a kávovary, Sodastream, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, nádobí)

  • televize, foto, audio (televize, přehrávače DVD, MP3, audiosystémy, přenosné audio, retro audio, radiobudíky, fotoaparáty, fotorámečky, kamery, TV antény, satelitní technika, propojovací kabely a příslušenství)

  • PC, mobily, GPS (GPS navigace, mobilní telefony, paměťové karty, USB paměti, CD, DVD média, tiskárny, notebooky, myši, klávesnice, tablety, kalkulačky, propojovací kabely)

Komentáře & Hodnocení - ELEKTRO EFEKT s.r.o.

  • Před 7 roky

    Hrůza. Neochota prodavače a ještě tam hulí na prodejně. Předtím tam byl ochotný prodavač, co mi nastavil co jsem potřebovala a nalepil mi objednané sklo na mobil. Už to prý neprovádí. Přístup nula

Přidejte Váš komentář

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Foto: Jste připraveni? Přepínáme na DVB-T2
Set-top box nové generace připravený pro budoucí pozemní vysílání DVB-T2

Foto: Grilovací sezóna začíná, pořiďte si nový gril
Kdo by neměl rád letní dny strávené s přáteli, které si můžete navíc zpříjemnit grilováním. V letníc

Foto: Vestavné spotřebiče BEKO za akční cenu se super dárkem
Představte si svoji vysněnou kuchyni. S širokou nabídkou spotřebičů Beko ji proměníte ve skutečnost,