EUROPA Union Service a.s.

377 921 989 plzen@europapersonal.cz europapersonal.cz
6 Skóre 4.5 z 5 Hodnocení (1)
w
  • Havlíčkova 728/3, Plzeň 30100

Jsme personální agentura z Plzně, která patří mezi dlouhodobě stabilní agentury v kraji. Mezi naše klienty patří silné společnosti, jako jsou Lego, Müller Technik a další. Neustále pracujeme s cílem ještě více zvýšit celkovou kvalitu naší práce a co především – náš přístup není jednostranný. Kromě našich klientů z řady společností totiž pečujeme i o naše pracovníky. V případě jakéhokoliv dotazu jsme tu pro vás. Našim pracovníkům zajišťujeme kromě práce v Plzni i ubytování a v případě stěhování za prací i rádi pomůžeme s představením nového místa pro život. Neváhejte a napište nám přes formulář, případně se sami podívejte na naši nabídku práce v Plzni nebo v jiných lokalitách.

Jaké to je pracovat v Plzni?

Plzeň patří mezi největší města v ČR. Sídlí tu řada zahraničních i českých společností. Převládá automobilový průmysl, strojírenství a výroba elektrických zařízení. Práce ve městě Plzeň patří mezi časté volby nejen zahraničních pracovníků. Ve městě Plzeň je navíc skvělé kulturní vyžití a práci je možné získat třeba i přes naši agenturu Europa Union Service a. s.

Jaká je práce pro nás?

Mezi naše klienty patří převážně čisté provozy, do nichž patří technicky vyspělé sklady, farmaceutická výroba a práce v autoprůmyslu. Řada uchazečů, kteří u nás hledají práci, si pochvalují flexibilní platové podmínky, možnosti záloh a pečlivý přístup v řešení všech dotazů.

V každé situaci jsme tu pro vás. Neváhejte se kdykoliv ozvat na plzen@europapersonal.cz.

Komentáře & Hodnocení - EUROPA Union Service a.s.

Přidejte Váš komentář

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář