KERAMIKA SOUKUP a.s

377 823 078-83 keramika@keramikasoukup.cz www.keramikasoukup.cz
12 Skóre 5 z 5 Hodnotit

Koupelna v roce 2016? Stále vedou přírodní materiály, 3D efekty i retro

Chystáte se v příštím roce zrekonstruovat koupelnu? Hledáte inspiraci v katalozích, na webových stránkách, vymýšlíte různé dispozice, vybíráte keramiku a obklady? Pak by vás mohlo zajímat, co bude IN na poli koupelnového vybavení v roce 2016.

1

Před 9 roky KERAMIKA SOUKUP a.s

Kuchyň v moderním, nebo rustikálním stylu?

Kuchyň je nedílnou součástí každé domácnosti. Na velikosti prostoru, rozpočtu a vašem vkusu záleží, jestli upřednostníte moderní styl a designové prvky vybavení, nebo intimitu útulného prostředí, jež vám spíš připomene venkovský způsob života. Seznamte se se sériemi moderních a rustikálních obkladů a dlažeb, které vám nabídnou zajímavou inspiraci, jak si zařídit novou kuchyň.

1 1

Před 9 roky KERAMIKA SOUKUP a.s

Barvy koupelnám sluší

Barvy nemají pouze estetické hledisko, ale ovlivňují rovněž psychiku. Dokonce se říká, že léčí. Nechte se inspirovat zajímavými barevnými kombinacemi obkladů a dlažeb do interiéru.

8

Před 9 roky KERAMIKA SOUKUP a.s

Představujeme vám novinky ze sortimentu obkladů a dlažeb

V březnu jsme vydali nový katalog obkladů a dlažeb, který je plný svěží inspirace pro celý interiér. Koupelny promění zajímavé barevné kombinace a dekorace, kuchyně zase nové mozaiky. Přírodní motivy dřeva ozdobí podlahy i stěny pokojů.....

4

Před 9 roky KERAMIKA SOUKUP a.s

Jak vyzrát na malou koupelnu

Zařídit komfortní a zároveň funkční koupelnu na malém prostoru může být tvrdý oříšek. Ono totiž nejde jen o sladění barev a dekorů, ale především o volbu sanitární keramiky a její správné rozmístění....

6

Před 9 roky KERAMIKA SOUKUP a.s