LETECKÝ DEN PLZEŇ 2018

LETECKÝ DEN PLZEŇ 2018 - 100 let plzeňské aviatiky 8 a 9.září 2018, letiště Plzeň Líně. Cílem, organizátorů Leteckého dne v Plzni, je důstojné připomenutí 100. výročí vzniku leteckého oddílu Plzeň, 100. výročí československého letectva a založení Československé republiky.

0

Před 6 roky

Dny otevřených dveří v pasivních domech v listopadu 2017

Ve dnech 10.-12.11. 2017 v rámci Mezinárodních dnů pasivních domů si vás dovolujeme pozvat na dny otevřených dveří pasivních domů našich spokojených klientů.

0

Před 7 roky

Fenomén Merkur

Kdo z dříve narozených by neznal stavebnici Merkur. Nyní máte jedinečnou příležitost seznámit s touto legendou i své děti a vnoučata. Ve čtvrtek 15. prosince 2016 bude v hlavní budově Západočeského muzea v Plzni zahájena výstava s názvem Fenomén Merkur. Vernisáž výstavy začne v 16.00 hodin.

4

Před 8 roky

Pět horkých novinek promítne Kino Beseda během 7 dní francouzského filmu

Už čtvrtý ročník přehlídky 7 dní francouzského filmu vypukne 30. listopadu v Kině Beseda. Zahájí ho film oceněný Velkou cenou poroty na festivalu v Cannes s názvem Je to jen konec světa. Na programu přehlídky je celkem pět novinek letošního roku a dva filmy z roku 2014, které stojí za to vidět.

5

Před 8 roky

Měšťanská beseda - kulturní program na prosinec 2016

Měšťanská beseda, si Vás dovoluje pozvat na kulturní akce, které se budou konat v prosinci.

7

Před 8 roky

Alfa připravuje na Noc divadel sedm zázraků

Sedm loutkářských zázraků připravuje na sobotu 19.11. Noc divadel plzeňská Alfa. Od půl páté do sedmé večerní ukáže návštěvníkům sedm loutkářských zázraků v sedmi komnatách divadla. Už v 15 hodin ale můžou děti s rodiči přijít na pohádku Zimní příhody včelích medvídku hostujícího Divadla Krapet. Alfa se do celostátního projektu Noc divadel zapojí letos poprvé.

3

Před 8 roky

Animánie: Lichožrouti, Vánoční balada, ale hlavně filmová tvorba nejmladší generace

Kdo chce na vlastní oči poznat, jak vypadá filmová a audiovizuální tvorba nejmladší generace českých i zahraničních neprofesionálních umělců, musí určitě vyrazit na Mezinárodní festival audiovizuální tvorby dětí a mládeže Animánie 2016. Jedenáctý ročník filmové přehlídky proběhne od 17. 11. do 22. 11. 2016 v Plzni, konkrétně v prostorách Moving Station a Café Anděl.

3

Před 8 roky

Plzeň Čokoládový Festival 2016

Po úspěchu Čokoládového Festivalu, v březnu 2016, který přilákal více než 8.000 návštěvníků, mají milovníci čokolády v Plzni nový termín. Od pátku 11. do neděle 13. listopadu 2016 se v KD Peklo uskuteční Čokoládový Festival s výstavou obalů čokolád z celého světa, kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

4

Před 8 roky

Módní přehlídka na podporu Nadace Nedoklubko

Srdečně Vás zveme na módní přehlídku,konanou na podporu Nadace Nedoklubko.

2

Před 8 roky

Jarek Nohavica se po třech letech vrátí do Měšťanské besedy. Odehraje tu tři koncerty

Osobitý český písničkář Jarek Nohavica zahraje v Měšťanské besedě 4. a 5. prosince 2016. Během dvou dnů tu vystoupí hned třikrát, z toho dvakrát se sólovým recitálem s kytarou a heligonkou pro dospělé a jednou s programem pro děti. Na všech koncertech Jarka Nohavicu doprovodí na akordeon a piano vynikající muzikant z Varšavy Robert Kusmierski a na perkuse a bicí Pavel Plánka.

2

Před 8 roky

Už za pár dní Plzeň zažije jazzrockovou show kapely Billyho Cobhama, nejlepšího bubeníka na světě

Bubeník, který jako první začal propojovat jazz, rock a funk a jeho hra na bicí nebyla dosud překonána, vystoupí 6. listopadu 2016 od 19 hodin v Měšťanské besedě v Plzni. Billy Cobham s kapelou na svůj jediný koncert v České republice přijede z turné po německých městech. Jazzrocková show se odehraje ve Velkém sále, který je už téměř zaplněný. Vstupenky na zbývající volná místa je možné zakoupit online či na předprodejních místech.

4

Před 8 roky

Měšťanská beseda - program na listopad 2016

Měšťanská beseda, si Vás dovoluje pozvat na níže uvedené kulturní akce, které se budou konat v listopadu.

3

Před 8 roky

Na regionální premiéru filmu Komici s.r.o. The Tour přijede do Kina Beseda pětičlenná delegace

Regionální premiéra nového filmu Komici s.r.o. The Tour se uskuteční v Kině Beseda 7. listopadu 2016 v 19:15 hodin. Snímek uvede delegace tvůrců a protagonistů: režisér Juraj Šajmovič, produkční Beatriz Šajmovičová a Komici Miloš Knor, Ester Kočičková a Lukáš Pavlásek. Film je zábavnou roadshow o cestě Komiků po českých městech, kde se svým vystoupením plní ty největší sály. Ukazuje přitom baviče jako osobnosti tak, jak je diváci stand up comedy show neznají.

2

Před 8 roky

PODZIMNÍ INSPIRACE V PIVOVARSKÉM MUZEU V PLZNI

Pivovarské muzeum v Plzni naváže i letos na tradiční tvůrčí dílny s názvem Podzimní inspirace, které budou probíhat od soboty 5. listopadu až do soboty 3. prosince. Podzimní inspirace nabízí veřejnosti možnost osvojit si rozmanité výtvarné a řemeslné techniky a vytvořit si vlastní originální výrobek. Tradiční cyklus kreativních workshopů probíhá v malebných historických prostorách valečky v Pivovarském muzeu v Plzni a je otevřen vždy v sobotu od 10 do 16 hodin.

9

Před 8 roky

Měšťanská beseda - program na říjen 2016

Měšťanská beseda, si Vás dovoluje pozvat na níže uvedené kulturní akce, které se budou konat v říjnu.

2

Před 8 roky