"Před a po"

Zajímá Vás, jak vypadá Woodplastic terasa po letech užívání? Neváhejte a přijďte se podívat do našeho terasového centra, kde je vše vystaveno na venkovních plochách. Můžete porovnat nové prkno a prkno vystavené všem podnebným podmínkám. Neváhejte nás navštívit, čeká Vás 100 m2 vzorových ploch. Pro inspiraci přikládáme několik realizací "před a po". www.terasyplzen.cz

0

Před 6 roky

Terasové centrum 2018

Pozor - sezóna teras 2018 je již v plném proudu. Terasové centrum pro Vás bude opět oficiálně otevřeno od středy 4.4.2018, ale již nyní máte možnost využít návštěvu a konzultaci po telefonické domluvě. Nezaspěte a přijďte si včas vybrat Vaši novou terasu nebo pergolu. Termíny se plní a kapacity montáží jsou omezené. www.terasyplzen.cz

0

Před 6 roky

Plánujte s námi!

Do konce měsíce září pro Vás máme otevřeno v terasovém centru, kde si můžete vybrat terasu pro Vaše posezení. Navštivte nás v sobotu od 9:00 do 12:00 hodin ve Zruči u Plzně. Samozřejmě nás můžete navštívit i od října, a to po předchozí telefonické dohodě, kdy domluvíme společnou schůzku podle Vašich časových možností. Do konce roku máme ještě volné termíny na realizaci Vaší terasy. Více na www.terasyplzen.cz.

0

Před 7 roky

NAROZENINOVÁ AKCE

Navštivte terasové centrum ve Zruči u Plzně ve dnech 8. – 10.6.2017. V rámci narozenin firmy Woodplastic zde bude probíhat akce „KLIPY A VRUTY K TERASE ZDARMA“. Přijďte si k nám vybrat Vaši novou terasu. V tyto dny pro Vás budeme mít otevřeno: 8.-9.6.2017 od 10:00 - 12:00 a od 14:00 do 17:00 a 10.6.2017 od 9:00 do 12:00. Více informací naleznete na www.terasyplzen.cz.

0

Před 7 roky

Terasové prkno RUSTIC

Přemýšlíte o nové terase? Novinkou pro rok 2017 od firmy Woodplastic je terasové prkno RUSTIC, které se vyrábí hned v pěti odstínech. Tento typ prkna má patinu starých podlah s imitací struktury dřeva. Prohlédnout si ho můžete v našem terasovém centru ve Zruči u Plzně. Více informací na www.terasyplzen.cz.

5

Před 7 roky

Novinka pro rok 2017 - zastřešení teras

Jako novinku jsme si pro Vás v letošním roce připravili zastřešení teras od firmy AL centrum, která má bohaté zkušenosti s výrobou lehkých hliníkových konstrukcí. Na jednom místě Vám můžeme zajistit jak pokládku terasy, tak i její zakrytí. V terasovém centru ve Zruči u Plzně najdete vzorovou pergolu, kterou si můžete přijet prohlédnout. Těšíme se na Vaši návštěvu - www.terasyplzen.cz.

0

Před 7 roky

Terasy Plzeň

Blíží se jaro a s ním čas strávený venku na zahradě. Přijďte si k nám do terasového centra vybrat Vaši budoucí terasu. Výběr je široký – různé typy povrchů a barevných odstínů. Otevíráme pro Vás 1.4.2017. Více informací najdete na www.terasyplzen.cz.

5

Před 7 roky

Přijďte si k nám vybrat Vaši novou terasu

Otevření nového terasového centra ve Zruči u Plzně je již úspěšně za námi, děkujeme všem zákazníkům, kteří nás navštívili. A těm, kteří si u nás novou terasu zakoupili, přejeme, aby s ní byli plně spokojeni.

6

Před 9 roky

Otevíráme nové Terasové centrum v Plzni

Terasy WoodPlastic® si zde můžete prohlédnout vyvzorované ve velké ploše a v mnoha variantách. Zkušení odborníci Vám pomohou s výběrem a zdarma připraví cenovou nabídku na základě Vašich požadavků. Samozřejmostí je také profesionální montáž terasy.

4

Před 9 roky