Společnost Lagom Pharmatech s.r.o.: Vedoucí síla ve výrobě a distribuci léčebného konopí v ČR s certifikovanou kvalitou a inovativním přístupem ke zlepšení zdraví

Prozkoumejte revoluční svět léčebného konopí s přední společností Lagom Pharmatech s.r.o. Jejich certifikovaná GMP kontrolní laboratoř zajistí bezpečnost a kvalitu, zatímco úspěšný audit Ministerstva zdravotnictví potvrzuje vysokou profesionalitu firmy. Společnost zavádí inovace a mění paradigma péče o zdraví. S Lagom Pharmatech s.r.o. získáváme nejen pokroky ve zdravotnictví, ale i klíč k vylepšení kvality života.

0

Před 2 měsíci

Prodej obytných automobilů v Plzni: Získejte svobodu na cestách s obytnými vozy z Kyšic

Cestování je nekonečnou inspirací pro mnoho z nás. Pro ty, kdo milují svobodu, flexibilitu a pohodlí na cestách, se obytné automobily stávají stále populárnější volbou. Objevte prodejnu obytných automobilů v Kyšicích u Plzně, kde najdete jak obytné vozy, tak obytné přívěsy té nejlepší kvality.

0

Před 2 měsíci

Škoda Auto dodala v roce 2023 celosvětově 866 800 vozů. Skladové vozy Škoda najdete v Plzni v autosalonu Auto CB

Nejprodávanějším modelem zůstává Octavia, následovaná SUV Kamiq a Kodiaq. Objevte skladové vozy Škoda v autosalonu Auto CB v Plzni na Slovanech.

0

Před 2 měsíci

Hledáte někoho na pravidelný či generální úklid pro SVJ? Je tu pro vás plzeňská firma ÚKLID PRESTO

Pokud jste členem SVJ a hledáte firmu na pravidelné úklidy či pouze na generální úklid, je tu pro vás regionální firma ÚKLID PRESTO. Objednejte si profesionální firmu zabývající se nejen úklidem nemovitostí.

0

Před 2 měsíci

Všechny generace vozů Superb ve Škoda Muzeu. Líbí se vám vozy Škoda Superb? Objevte skladové vozy v Auto CB v Plzni

Jméno Superb se na vozech mladoboleslavské automobilky objevilo poprvé před téměř 90 lety.

0

Před 2 měsíci

Odpočiňte si po svátcích a nechte novoroční generální úklid na plzeňské firmě ÚKLID PRESTO. Postará se o úklid vašeho domova, ale i firmy

S novým rokem přichází nejen nové začátky, ale také touha po čistém a uklizeném prostředí po svátcích a častých návštěvách. Novoroční generální úklid může být obrovským úkolem, který nám zabere spoustu času a energie, a proto se nám do něj nechce. Naštěstí si můžete objednat plzeňskou firmu ÚKLID PRESTO, která provádí profesionální a kompletní úklidy vašich domovů či firem.

0

Před 3 měsíci

Léčebné konopí jako alternativa k tradičním lékům. V ČR se o jeho výrobu a distribuci stará společnost Lagom Pharmatech s.r.o

V dnešní době, kdy hledáme nové přístupy k péči o naše zdraví, se stává léčebné konopí stále více zajímavou alternativou k tradičním léčebným metodám. V čele této ,,revoluce" v České Republice stojí společnost Lagom Pharmatech s.r.o., která se specializuje na výrobu a distribuci vysoce kvalitního léčebného konopí.

1

Před 3 měsíci

Škoda zahajuje v Bratislavě výrobu zcela nového Superbu. Nové vozy Škoda Superb najdete u Auto CB v Plzni

Od roku 2001 bylo vyrobeno 1,6 milionu vozů Superb tří generací, které tvoří vrchol značky Škoda mezi modely se spalovacími motory. Autorizovaný salon Auto CB v Plzni nyní nabízí skladové vozy Škoda Superb se slevou.

1

Před 3 měsíci

Objevte skladová obytná auta v Kyšicích u Plzně

V Kyšicích u Plzně si můžete vybrat váš nový obytný vůz či obytný přívěs, který splní váš sen o cestování na vlastní pěst. Najdete zde skladové obytné vozy různých stylů! Kompletní informace najdete na webu www.obytnakyplzen.cz.

3

Před 3 měsíci

Nová DACIA DUSTER: Třetí generace SUV s hybridní technologií a terénními schopnostmi

Objevte úplně novou Dacii Duster, třetí generaci ikonického modelu, který si získal srdce více než 2,2 milionů uživatelů. Nový Duster přináší inovativní design, výkonný hybridní pohon, 4x4 schopnosti, praktické řešení pro cestující a stále připojené multimediální vybavení. Líbí se vám? Více se dozvíte v plzeňském autorizovaném salonu Auto CB.

1

Před 3 měsíci

Díky Prazdroji můžete chodit na Půlnoční celý prosinec!

Na prosincový předvánoční čas připravili sládci Plzeňského Prazdroje v programu Volba sládků pivní speciál s názvem Půlnoční. Jedná se o tmavé svrchně kvašené nepasterizované pivo typu Black IPA o stupňovitosti 13,3 % a obsahu alkoholu 5,6 %.

0

Před 3 měsíci

Firma Langmatz CZ úspěšně dokončila pilotní realizaci kabelové šachty pro Ředitelství silnic a dálnic v říjnu 2023

V říjnu 2023 dokončila firma Langmatz úspěšně pilotní realizaci kabelové šachty pro Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). Tato kabelová šachta, o rozměrech 800x1165x1000 mm, se stala klíčovým prvkem v obslužné optické síti pro oddělení telematiky ŘSD.

1

Před 3 měsíci

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. je úspěšnou firmou v oblasti výroby a distribuce léčebného konopí v ČR

Lagom Pharmatech s.r.o. je česká farmaceutická společnost, která vyrábí a zpracovává léčebné konopí, jenž slouží dále jako základ pro přípravu individuálně připravovaných léčivých přípravků.

0

Před 4 měsíci

Zemní rozvaděče společnosti Langmatz CZ s.r.o.: K čemu slouží a jaká pozitiva přináší?

Zemní rozvaděče jsou zásadním prvkem elektrické infrastruktury, který slouží k distribuci elektrické energie od zdroje ke koncovým uživatelům. Tato zařízení jsou umístěna na veřejných prostranstvích a slouží k rozvodu elektrického proudu do různých oblastí nebo budov.

0

Před 4 měsíci

Nechce se vám do předvánočního úklidu? Objednejte si plzeňskou firmu ÚKLID PRESTO

Blíží se nejkrásnější a nejvíce očekávaný čas v roce – Vánoce. Světlo v oknech, vonící perníčky a všudypřítomná pohoda nás všechny naplňují klidem a nadějí. A co je lepšího než si tuto nádhernou atmosféru kolem Vánoc užít v čistém a uklizeném domově či kanceláři?

0

Před 4 měsíci