3. 10. se v Parkhotelu Plzeň utká 10 krásek z ČR a SR o titul ČESKO-SLOVENSKÁ MISS

Večer se ponese v tématu Jamese Bonda, provedou jím Česko-Slovenská dvojice ANDREA VEREŠOVÁ a MÍRA HEJDA.

Jarní servisní akce AUTO CB

Finalistky se představí ve 4 soutěžních disciplínách, převléknou několikery šaty z dílny Zuzany Lešák-Černé, předvedou značky Desigual a Victoria’s Secret a nebudou chybět volné disciplíny.

Míra Hejda se dokonce přihlásí živě se svým pořadem Limuzína, zazpívá Václav NOID Bárta a vystoupí taneční škola F. Gregoriadese. Finalistky se v Plzni setkají již posledního září, aby natrénovaly finálové choreografie.

Vítězky si odnesou spoustu krásných cen

Vítězky si odnesou spoustu krásných cen, jako šperky Pandora, pronájem luxusního vozu Mercedes, víkendový pobyt v rakouském Zell am See, poukazy na kosmetiku, bělení zubů, koučingové programy, do restaurací, na sushi, značkové oblečení, luxusní prádlo, či šaty, profesionální focení a mnoho dalšího...

Svoji favoritku můžete podpořit i vy, dívka, která získá nejvíce SMS hlasů si odnese titul Česko-Slovenská MISS SYMPATIE 2015 a s ním 50.000,- Kč.

Sbírka na asistenčního psa

Celý projekt je již tradičně velmi úzce provázán s charitativní činností a od vyhlášení soutěže podporujeme sbírku na asistenčního psa pro klientku Dobrého skutku, paní Veroniku. Tato možnost bude trvat až do finálového galavečera, kde sbírka vyvrcholí dražbou korunky vítězky.

Sbírku můžete podpořit jakoukoliv částkou zaslanou na transparentní účet charitativní organizace Dobrý skutek:
č.ú.: 209 355 8036/5500
VS: 1111
Pozn: CS MISS

Vstupenky na finálový galavečer možno zakoupit on-line na www.cs-miss.eu cena je 350,- Kč v předprodeji, 550,- pak na místě.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 31.08.2015 13:42




6 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka