ACCEPT hlavní hvězdou festivalu!

Poté, co německá legenda ACCEPT loni v říjnu zaplnila zlínskou halu Euronics, nastal čas, aby své skvělé nové album „ Blind Rage“ představila taky na festivalovém pódiu a přesunula se na západ naší země.

Jarní servisní akce AUTO CB

ACCEPT se chystají, že to rozbalí v neděli 7. 6. na plzeňském Metalfestu. A bude se na co koukat a co poslouchat. ACCEPT jsou naživo skvělí, stejně jako alba, které po svém comebacku pravidelně co dva roky produkuji. Znáte ve světě kapelu, které se po dlouhé odmlce povedl comeback lépe a úspěšněji než ACCEPT?  My ne.  Jejich aktuální albový počin, který se staldeskou měsíce září časopisu Spark, ve své recenzi výborně shrnul Vláďa Třískala:
"Když pořádný „hejvík“, tak ACCEPT. Od svého znovuzrození co dva roky, to parádní album. Až se divím, kde chlapi pořád berou ty super nápady. Mark Tornillo opět dokazuje, že to nebyla sázka nanáhodu. Kdo chce slyšet Uda, tak ho tam jednoduše má, ale v mnoha dalších variacích. ACCEPT prostě mají svůj recept, který umí dokonale využít, ať už v melodice nebo razanci. Ta kapela zraje jako víno! Víte vůbec, že vznikli v roce 1976? Kytarista Wolf Hoffmann je démon."

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.05.2015 20:41
Video




11 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka