České dráhy polepí dětské vagóny veselými postavičkami dětí a Elfíkem

„Hele mami, tam je náš vagón,“ tak mohou již nyní při příjezdu některých spojů na nádraží vykřikovat děti, když uvidí vagóny polepené velkými obrázky s veselými postavičkami a s maskotem Českých drah slonem Elfíkem.

Cílená propagace v Plzni

Vagóny s vyhrazenými oddíly nebo s dětským kinem se nově velmi snadno poznají právě podle těchto velkých obrázků.   

České dráhy polepí boky 64 multifunkčních vozů s vyhrazenými oddíly pro cestující s dětmi a 12 osobních vozů s dětským kinem. První z vozů s polepy jsou již v provozu. Cestující díky této velké a výrazné grafice najdou snadno a rychle i při pohledu na dálku nebo při příjezdu vlaku „dětský vůz“. 

„Dětské oddíly“ v multifunkčních vozech jsou vybaveny většími rozkládacími stoly. Na nich lze hrát stolní hry nebo si na nich mohou děti malovat. K dispozici je i elektrická zásuvka 230 V, ze které je možné napájet například tablety nebo notebooky a další zařízení, na kterých děti mohou sledovat během cesty pohádky,“ upozorňuje Michal Štěpán, člen představenstva Českých drah odpovědný za osobní dopravu. 

Pohádky je možné sledovat také ve vozech vybavených dětským kinem na lince Praha – Pardubice – Olomouc – Ostrava – Žilina. V railjetech na lince Praha – Pardubice – Brno – Vídeň – Graz je kromě sledování pohádek možnost zahrát si stolní hru Elfíkova cesta (figurky a kostku a vám ochotně poskytne průvodčí ve vlaku). Vyhrazená místa se stolní hrou Elfíkova cesta a zábavu pro děti na vlakovém portálu dostupném přes WiFi připojení nabízejí také spoje SuperCity Pendolino na trase Košice – Žilina – Ostrava – Olomouc – Praha – Plzeň – Cheb – Františkovy Lázně.

České dráhy v současnosti vypravují vozy s vyhrazenými oddíly nebo místy pro cestující s dětmi do 10 let ve 346 dálkových  vlacích.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka