Charitativní akce pro Kubíka

V sobotu 19.10.2019 se bude na náměstí Republiky v Plzni konat charitativní akce pro širokou veřejnost pro postiženého 11 letého chlapce Kubíka Ducháče ze Sušicka, kterému ve 2 letech diagnostikovali DMO – diparetická forma až triparéza. Připraven je bohatý program pro děti i dospělé. Vstup zdarma. Veřejnost může dobrovolně a libovolnou částkou finančně přispět na Kubíkovo nákladnou rehabilitační léčbu, celá částka se po ukončení výběru předá rodičům na pódiu, pod dohledem notáře.

Cílená propagace v Plzni

Klub přátel amerických vozidel US Cars Friends Czech republic (USCF) v minulosti uspořádal několik charitativních akcí, zejména pro postižené děti. Nyní uspořádá charitativní akci 19.10. 2019 na náměstí Republiky v  Plzni pro postiženého 11 letého chlapce Kubíka Ducháče ze Sušicka, kterému ve 2 letech diagnostikovali DMO – diparetická forma až triparéza.

Kubíček se narodil 3.3.2008 po komplikovaném porodu kleštěmi. Bohužel musel být oživován a převezen na neonatologické oddělení, kde byl týden v umělém spánku. Dnes chodí, ale má výraznější problém s rovnováhou, po určité chvíli vždy upadne, na pravé ruce a noze má ztíženou motoriku, vývoj řeči je opožděný. Po mentální a psychické stránce je v pořádku. Od září 2015 chodí do školy, kde se mu moc líbí. Nejraději pracuje se svým tatínkem, rád poslouchá a zpívá písničky, zajímá se o fotbal a hokej.

"Pravidelně doma cvičíme, dojíždíme na rehabilitační kontroly, jezdíme na logopedii, hipoterapii, absolvovali jsme pobyty v centru Arpida a Klimtherapy v lázních Klimkovice. S manželem bydlíme v rodinném domku a staráme se o 4 děti. Dcery 17 a 19 let jsou z manželovo prvního manželství, potom je Kubíček, který je postižený a 5letý syn. Rehabilitační pobyt Klimtherapy v lázních Klimkovice jsme absolvovali již třikrát. Kubík tak posílil svalstvo celého těla, zlepšil rovnováhu a stabilitu a zlepšili se pohybové stereotypy. Kubíček dělá při pravidelné rehabilitaci stále pokroky, ale má velké nedostatky v rovnováze a koordinaci, proto si myslíme, že by tato další terapie byla pro něj to nejlepší. Budeme moc vděčni, pokud nám pomůžete Kubíčkovi umožnit absolvovat další léčebný program" říká Kubíkova maminka.

Program akce

Do 12:00 nájezd vozidel do Plzeňského pivovaru, ve 12:15 výjezd cca 100 vozidel na Náměstí republiky, této „spanilé jízdy“ se zúčastní i Kubík a to v prvním vozidle kolony, pro děti nezapomenutelný zážitek. 

12:30 – 16:30 budou vozidla vystavena přímo na ploše plzeňského Náměstí Republiky
16:30 -  odjezd vozidel zpět do Pivovaru.
12:00 – 19:30 stánek s možností dobrovolného finančního příspěvku
19:30 – 19:45 předání vybrané částky rodičům Kubíka
17:00 - 18:15 kapela EROZE, hard rock Staňkov
18:15 – 19:30 kapela METALLICA CZECH TRIBUTE BAND, heavy-metal České Budějovice 
19:30 – 20:45 kapela MAELSTRÖM, crossover Plzeň
20:45 – 22:00 skupina DOA rock – rocková legenda Plzeň

Vstup zdarma. Celou akci bude moderovat moderátor Rock radia Kamil Dráb

Těšíme se na Vás !

Klub přátel amerických vozidel US Cars Friends Czech republic

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka