Chtěl zemřít kvůli nenaplněné lásce. Policisté mu v tom zabránili

Když ve středu těsně před třetí hodinou odpolední zaslechla policejní hlídka projíždějící plzeňským Lochotínem relaci operačního střediska o tom, že se v blízkosti nedalekého hřbitova nachází podezřelý muž, ihned změnila směr své jízdy a vyjela oznámení prověřit.

Jarní servisní akce AUTO CB

Během několika málo minut policisté  skutečně nalezli v lesním porostu za místním hřbitovem 41letého muže z Rokycanska, který ležel na zemi. Ten v okamžiku, kdy jej policisté oslovili, vytáhl z kapsy nůž s dvanácticentimetrovou čepelí a pokusil se jej sám sobě bodnout do břicha.

Strážci zákona však byli rychlejší a muži v jeho pokusu o sebepoškození pohotově zabránili. Poté jej posadili do služebního vozidla, kde se jim svěřil, že se chtěl zabít z nešťastné lásky. Nejdříve policisté muže převezli na lékařské vyšetření. Vzhledem k tomu, že nebyl v bezprostředním ohrožení života, které by si vyžádalo další lékařskou péči, a protože byl silně pod vlivem alkoholu, kdy nadýchal 2,6 promile, putoval na protialkoholní záchytnou stanici. Po vystřízlivění byl předán odbornému lékařskému personálu.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
30.01.2015 07:17



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka