Co hledali lidé v kraji v březnu na netu? Viktorii Plzeň

Letos v březnu rozhodně neplatilo rčení „za kamna vlezem“. Už jenom proto, že byste propásli zatmění Slunce, které nebude mít obdoby dalších jedenáct let.

Cílená propagace v Plzni

Ti, co přeci jen zůstali v pohodlí domova, určitě dospávali změnu času a krátili si dlouhou chvíli sledováním a hledáním informací o České Miss, Výměně manželek nebo Mistrovství světa v biatlonu. To jsou jen namátkou témata, která dominovala březnovému pravidelnému Seznamu skokanů českého internetu.

 Lišila se nějak témata skokanů v Plzeňském kraji?

Na Plzeňsku to žije fotbalem. Není divu, když Viktorie útočí na další ligový titul. Krom online přenosů zápasů hledali Plzeňáci i oficiální stránky svého oblíbeného klubu. Vedle toho přišla na přetřes i vodárna Plzeň nebo Domažlický deník. Kompletní seznam všech plzeňských skokanů najdete na  http://skokani.seznam.cz/#plzensky.

Jaká témata byla celorepublikovým hitem v březnu?

V krajích, kterých se to týká, můžeme v březnu pozorovat zájem o dvě témata. Jednak o sport, neboť vrcholí jak fotbalová, tak hokejová liga, a potom taky o průjezd amerického konvoje Českem. Tohle je pojítko, jenž spojuje takřka všechny regiony. Více se dočtete na  Sblogu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka