Do Plzně přijíždí 26.4 zástupci Relapse a Neurot Records - temní Alaric a Pinkish Black z US!

Vskutku na poslední chvíli se nám podařilo z moře nabídek ulovit další perly, které vám s radostí do Plzně přivezeme. Jedná se o zaoceánskou temnotu v podobě Oaklandských dark punkových Alaric (včetně zpěváka kultovních Dead and Gone) a Texaského new wave / doom dua Pinkish Black. První vydávají své desky na Neurot recordings a druzí na Relapse records, což kromě vymazlených vinylů znamená, že Plzeňske Divadlo pod lampou čeká skutečná temná mše té nejvyšší kvality! Jo a aby toho nebylo málo, tak

Cílená propagace v Plzni

ALARIC / usa / Neurot

dark / punk / deathrock

https://alaric.bandcamp.com/


PINKISH BLACK / usa / Relapse

doom / new wave / space rock / gothic

https://pinkishblack.bandcamp.com/


BALG / De

abstract metal

https://balg.bandcamp.com/


Kdy: 26.4.2017

Kde: Divadlo Pod lampou

Vstupné: 120,- vpředprodeji / 150,- na místě


Lineup:

20:00 – Balg

21:00 – Pinkish Black

22:22 - Alaric


fb event.: https://www.facebook.com/events/1942851519334782/


Info:

A:

Pod lampu se konečně přijíždějí ukázat kluci z Oaklandu Alaric a to se svou aktuální deskou "End of Mirrors", která vyšla na Neurot Recordings. Jak praví Banán, stylově se Alaric pohybují ve vlnách temného punku a deathrocku, takže jejich současná podoba osciluje někde mezi mnohem tvrdšími Christian Death, Dead and Gone a špetkou Killing Joke. No a právě zpěvák kultovní kapely Dead and Gone (alba na Alternative Tentacles, GSL a Prank) je i ústřední postavou Alaric, kde dále naleznete např. i členy další kultovní kapely z 90. let a to Noothgrush (vzpomíná si někdo na jejich smrtící set v klubu Final pár let zpátky?). Plzeň čeká temná a hlasitá punková mše, zahalená do černého závoje = zážitek, který byste si neměli nechat ujít!

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?

PB:

Jejich aktuální deska Bottom of the Morning je vpořadí již třetí a zároveň debutová na světoznámém labelu Relapse Records, kde prostě nevyjde nic špatného. Historie tohoto Texaského dua je hodně temná, což se odrazilo i vhodně gothické / horrorové / doomové atmosféře jejich živých vystoupení. Pinkish Black totiž vznikli doslova jako pohrobek kapely The Great Tyrant, která se rozpadla po sebevraždě basáka Tommyho Atkinse. Kluci tak pokračují jen dva vkombinaci bicí a synťáky a jejich tvorba se dá zařadit mezi to nejzajímavější a hlavně nejoriginálnější co jsem za poslední dobu slyšel. Temnota, zkreslený zvuk, mlha, šero a skrz ní problikávající melodické linky a disharmonie.

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?

B:

Znáte Batalj? Znáte Meshuggah? Tak si to zkombinujte, přihoďte Berlín a máte Balg!

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.04.2017 15:56
Video




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka