Do Plzně v sobotu míří zpravodajský kamion TV Prima

Zpravodajský kamion TV Prima se v sobotu 23. května 2015 usídlí na náměstí Republiky v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Diváky čeká velký kulturní program, hvězdy probíhajícího Prima FRESHFESTIVALU i živé vysílání Zpráv FTV Prima s Terezií Kašparovskou a Pavlem Štruncem.

„Do Plzně se moc těším, jsem ráda, že se podívám do evropského města kultury, setkám se tam s našimi diváky a ochutnám „plzeň“ přímo v Plzni,“ říká Terezie Kašparovská.

Doprovodný program, který předchází právě živému vysílání Zpráv z mobilního studia, začíná i v Plzni 15 hodin. Provázet jím bude moderátorka Diváckých zpráv a Miniduelu Odpoledních zpráv Lucie Šilhánová. Na pódiu vedle zpravodajského kamionu se tentokrát objeví hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová a především šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který je v Plzni v rámci třídenního Prima FRESHFESTIVALU. Ten probíhá od pátku 22. do neděle 24. května u OC Plzeň Plaza.

„K Plzni jako k místo festivalu mám moc dobrý vztah a rád se tam vracím. Kombinace FRESHFESTIVALU s Primou mi udělala skutečnou radost. Těším se na všechny,“ uvádí Zdeněk Pohlreich.

Pro nejmenší je připraven skákací hrad, malování na obličej i soutěže. Dospělé proškolí partneři roadshow Prima jede… za vámi, společnosti ASEKOL a GENERALI. Společnost ASEKOL na všech zastávkách umístí speciální maketu červeného kontejneru pro sběr vysloužilého elektra. Lidé tak budou moct donést své vyřazené elektrospotřebiče a jednotlivá města spolu budou soutěžit v tom, kolik elektrospotřebičů se vybere. Ten, kdo přinese nejvíce drobného elektra, získá chytrý telefon, odměňovat se bude i nejoriginálnější elektrozařízení.

 „V době od 2. května do 8. srpna, kdy bude Prima se svým kamionem na cestách, budeme ve všech zúčastněných městech vážit, kolik kilogramů starého elektra lidé do červených kontejnerů a sběrných dvorů donesou. Nejúspěšnější město získá šek na 30 tisíc korun, který může použít (použití na charitu je ukotveno v herním řádu) na dobročinné účely. Druhé město vyhraje dvacet a třetí pak deset tisíc,“ říká k soutěži mluvčí společnosti ASEKOL Martina Ďaďová.

Za každý vysbíraný kilogram elektra, který lidé vytřídí během roadshow Prima jede za vámi přímo na náměstích, pošle ASEKOL navíc deset korun nadačnímu fondu Rovná šance, který pomáhá hendikepovaným nalézt si práci.

Klíčový program nabídne i GENERALI. „Přijďte si vyzkoušet náš unikátní simulátor nárazu, který je jediný svého druhu v ČR. Zároveň se přímo na místě dozvíte, jak vyhrát Audi A6 našeho šéfa nebo povinné ručení plné výhod,“ zve na akci oblastní ředitel pojišťovny Generali Vít Ratislav.

 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka