Electroswingový večer roztančí v pátek plzeňské Peklo

Oblíbená taneční párty ELECTRO SWING PLZEŇ se vrací počtvrté do Plzně, tentokrát s hvězdnými zahraničními DJs. V

Jarní servisní akce AUTO CB

V pátek 12. února se v Pekle představí berlínská špička největší německé electroswingové značky ELECTRO SWING REVOLUTION - DJ JUSTIN FIDÉLE, mnichovská hvězda DJ TOMAHAWK nebo ceněné mezinárodní duo BEAT DIPLOMACY tvořící současně v Londýně i Praze. 

„V Plzni jsme rozjeli sérii swingových tančíren, jaká nemá u nás obdoby. Účinkující patří mezi esa evropské elektro swingové scény, na party do Pekla si zvykli pravidelně chodit nejen místní, ale jezdí tanečníci dokonce i z Prahy. Očekávám taneční kotel v jednom ohni! A kdo by se nedostal teď na únorový swing, může si začít chystat kostým na další, který bude v rámci květnových oslav osvobození v americkém stylu ,“  slibuje pionýr české electroswingové scény Martin Juráček, známý jako DJ Mackie Messer. 

Další skvělí hudebníci a tanečníci dorazí z oblíbené tančírny Nové Scény v Praze. Kdo by chtěl pochytit pár elegantně kroutivých pohybů, může se zúčastnit taneční minilekce od swingové elity českých tanečních škol studia ZIG ZAG TAP & SWING. Atmosféru večera dokreslí obrazová koláž z éry němého filmu, stylový fotokoutek nebo šampaňské podávané přímo v sále pro první tanečníky gratis. Zimní swingová móda, námořnické tetování, švihácké kloboučky a uniformy jsou vítány, nejsou však podmínkou vstupu.

Akci pořádá Electro Swing River ve spolupráci s Plzní 2015. Vstupenky za 130 Kč jsou v předprodeji na portále Plzeňská vstupenka, zbývá ještě několik desítek posledních míst.

Program tančírny :

? DJ JUSTIN FIDÉLE ( Electro Swing Revolution / Berlín )

? MISTA TRICK ( Swing N Bass / London )

? DJ MACKIE MESSER ( Radio 1 / Electro Swing River )

? DJ TOMAHAWK ( Mondo Exotica / Mnichov )

? YAZZ ( Praha / kabaretní show )

? BEAT DIPLOMACY ( live : Praha / Londýn )

? DJ JAMES WING ( Praha / Electro Swing River ) 

? ZIG ZAG TAP & SWING ( Praha / taneční minilekce )

? OLD SCHOOL IS COOL ( projekce z éry němého filmu, filmová koláž toho nejlepšího z éry němých filmů, pradávných tančíren a starých časů.)

? TOMBOLA (1.cena:  lístek na koncert PAROV STELAR v Praze 20.2.2012)

? WELCOME DRINK od 21:30 přímo v sále

Novinky sledujte na: www.electroswingplzen.cz či na FB události https://www.facebook.com/events/509697162525395/ 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 11.02.2016 17:12



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka