Existuje pračka, která nemačká prádlo? Vyzkoušejte novinku od AEG!

Pračka AEG L7FBE48SC umožňuje zakončit prací cyklus párou. Tím se postará o narovnání pomačkaných látek tak, abyste se mohli raději věnovat příjemnějším činnostem než žehlení. Prádlo bude vypadat skvěle i bez vašeho přičinění.

Cílená propagace v Plzni

Velká pračka pro velké rodiny

Velká pračka pro velké rodiny. Přesně to je AEG L7FBE48SC v elegantním bílém provedení s nerezovými detaily. Pračka vás zaujme na první pohled svým moderním designem, nicméně skutečně si ji oblíbíte až v momentě, kdy výsledky její práce vyzkoušíte na vlastní kůži. Oblečení je totiž jemné, měkké a provoněné a máte záruku, že se v něm celý den budete cítit skvěle.

Místo toho, abyste se o prádlo jakkoliv starali, svůj čas můžete využít lépe a příjemněji. No uznejte, není lepší věnovat se rodině nebo koníčkům, místo abyste po vyprání žehlili? Jistě se shodneme na tom, že pračka, která nám sama prádlo narovná, je velmi praktická. AEG nabízí možnost zakončit prací cyklus párou, jež i nepoddajné tkaniny narovná a ušetří vám čas strávený u žehličky.

Srdcem spotřebiče je úsporný motor ÖKOInventor, jež se postará o spolehlivé vyprání i odolných skvrn a potu. Nabízí vysokou účinnost i odolnost a přináší neustále vysoký výkon bez ohledu na zvolený program.

ŽÁDNÉ MAČKÁNÍ

Využijte nabídky zakončit prací cyklus párou. Ta se postará o narovnání pomačkaných látek tak, abyste se mohli raději věnovat příjemnějším činnostem než žehlení. Prádlo bude vypadat skvěle i bez vašeho přičinění.

MĚKKÉ OBLEČENÍ

Spotřebič je vybaven funkcí SoftPlus. Ta zajistí, že se aviváž dostane ke všem kouskům oblečení, jež je poté ještě měkčí, hladší a příjemnější na dotyk. Bonusem je i to, že se tím prodlouží životnost látek.

OCHRANA JEMNÉHO PRÁDLA

Pračka se spolehlivě a šetrně postará o vaše drahocenné oblečení, i kdybyste do ní dali svou nejoblíbenější jemnou halenku. Prací prostředek a aviváž jsou důkladně promíchány s vodou, čímž nedochází ke ztrátě kvality ani po mnoha vypráních.

TICHÝ PROVOZ

Pouhých 51 dB při praní a 75 dB při odstřeďování. To jsou údaje, s nimiž můžete pračku bez zábran pustit i večer, aniž byste jejím chodem rušili sousedy v bytě pod vámi.

Pračku AEG L7FBE48SC můžete zakoupit v našem e-shopu za výhodnou cenu, navíc od nás dostanete powerbanku v hodnotě 599,- Kč ZDARMA. Akce platí do vyprodání zásob.

POTŘEBUJETE PORADIT? KONTAKTUJTE NÁS!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY

E-shop
+420 725 907 946
eshop@elektroefekt.cz
WEB: www.elektroefekt.cz

Prodejna:
+420 376 322 653
+420 724 824 420
info@elektroefekt.cz

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka