Hráči Viktorky rozváží obědy plzeňským strážníkům

Plzeňská Viktoria plní, co si předsevzala. I nadále se snaží pomáhat lidem z první linie, kteří zajišťují naši bezpečnost a zdraví nejen v době epidemie.

Cílená propagace v Plzni

V tomto týdnu vozí trenéři a hráči A týmu obědy pro městské policisty v Plzni.

Za normálních okolností by dělali lidem radost výkony na hřišti. V této těžké době, kdy nemohou trénovat ani hrát zápasy, tak alespoň pomáhají tam, kde je to potřeba. Klub FC Viktoria Plzeň se rozhodl, že po celý tento týden budou vybraní hráči A týmu společně s trenérským štábem vozit obědy z restaurace Klubovka a nealko nápoje od Pepsi pro městské strážníky v západočeské metropoli.

„Náš klub chtěl v aktuální nelehké situaci pomoci. Na základě úzké spolupráce s městem Plzeň jsme se domluvili, že pomůžeme vyřešit stravování pro městské strážníky, kteří i v této době plní své úkoly a dennodenně se starají o naši bezpečnost. Po celý týden jim tedy přímo z klubu budeme dovážet obědy zdarma,“ uvedl za management Viktorie Petr Chvojka.

Jako první se úkolu chopila dvojice Matúš Kozáčik a Aleš Hruška, kteří obědy z Klubovky zavezli osobně přímo na stanici strážníků. V úterý je následoval trenér Adrian Guľa s Pavlem Buchou, ve středu pak Marek Bakoš s Janem Kopicem. Vše za přísných hygienických podmínek, samozřejmostí jsou tedy roušky, gumové rukavice nebo co nejmenší osobní kontakt.

„Jsem rád, že se náš klub tímto způsobem zapojil do pomoci lidem, kteří si to zaslouží. Ihned jsem na tuto možnost kývnul a přijel osobně poděkovat,“ řekl během pondělní zavážky Aleš Hruška.

„Prožíváme nyní jedno z nejtěžších období za poslední desítky let. Vím, že se naši občané musí vyrovnávat s řadou razantních omezení a změn v pracovním i soukromém životě. Na druhou stranu se ale mezi lidmi zvedla a stále zvedá neskutečná vlna solidarity, což dokazuje například i naše FC Viktoria. Ukazuje se, že to všichni společně můžeme zvládnout,“ uvedl primátor města Plzně Martin Baxa.

„Velmi si vážíme podpory FC Viktoria Plzeň, děkujeme jí, že v tomto pro všechny nelehkém období našim sloužícím strážníkům zpříjemnila část jejich náročné služby a doufáme, že se co nejdříve znovu setkáme, ale tentokrát už při jiné příležitosti, a to na domácím fotbalovém stadionu, abychom mohli dohlédnout na bezpečnost a pořádek při jejich utkáních,“ uvedl zástupce velitele Městské policie Plzeň Bc. Michal Rybáček.

„Viktorka touto aktivitou potvrzuje, že je nejen součástí sportovního života, ale veškerého života tady v Plzni a je potřeba jí poděkovat za ocenění strážníků městské policie,“ řekl Martin Zrzavecký, radní pro oblast bezpečnosti.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 08.04.2020 17:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka