Jana Školaudyová vystavuje v plzeňské Antice

Průkopnice encaustiky Jana Školaudyová vystavuje svá díla v plzeňském pensionu a pizzerii Antica nedaleko centra města. Přijďte se podívat!

Jarní servisní akce AUTO CB

Výstava Jany Školaudyové trvá od 2. 7. do 30. 8. 2015

Průkopnice encaustiky v ČR Jana Školaudyová se narodila v Českých Budějovicích, kde absolvovala Pedagogickou fakultu a po ní odešla učit do Nové Bystřice. Již v začátcích své kantorské praxe tkala gobelíny a zúčastňovala se s nimi výstav. Absolvovala v zahraničí kurzy malování na hedvábí a vedla kurzy malování hedvábí pro celý Jihočeský kraj. Později objevila techniku malování voskem, absolvovala v Německu a Rakousku několik odborných kurzů, mimo jiné i s Marií Aigner a Johnem Bucklandem. V současné době má již za sebou mnoho společných i samostatných výstav doma i v zahraničí.  Od podzimu 2004 pořádá kurzy malování voskem pro zájemce po celé České republice.

Navštivte letní výstavu Jany Školaudyové v plzeňské Antice!

Ve dnech od 2. 7. do 30. 8. se přijďte podívat na díla Jany Školaudyové do plzeňského pensionu Antica. Výstavu obrazů si můžete zpestřit či obohatit příjemným posezením v pizzerii s originální kamennou pecí z Itálie, ve které vám upečou vynikající křupavou pizzu.

Pension a pizzeria Antica v Plzni

Pension a pizzerie Antica nabízí rozvoz pizzy a dalších jídel ZDARMA po Plzni a blízkém okolí. Pokud sháníte ubytování v Plzni, tak můžete využít služeb penzionu, který má celkovou kapacitu 27 lůžek a nachází se jen 400 m od historického jádra a centrálního náměstí Plzně.

Užitečné stránky:

www.plzenskapizza.cz

www.pension-antica.cz

FACEBOOK Pizzerie a Pensionu Antica

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.07.2015 08:56




4 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka