Jolana Krásná vystavuje své obrazy v plzeňském pensionu Antica

"V lidských tvářích hledám příběh života, nálady a okamžiku dané doby ...", říká autorka obrazů Jolana Krásná.

Cílená propagace v Plzni

Právě probíhá výstava obrazů Jolany Krásné v pensionu a pizzerii Antica v Prokopově ulici v Plzni. Výstava potrvá zhruba 8 týdnů a po skončení této výstavy se ve zmíněných prostorách objeví díla dalšího malíře či malířky. Tímto originálním a příjemným způsobem chce Antica oživit a ještě více zpříjemnit atmosféru hostům restaurace, pensionu a pizzerie.

Jak Jolana Krásná vnímá svou tvorbu?


Kresby jsou pro mě symbolem svobody, lehkosti, hravosti, či radosti. Všechny tyto prvky vkládám právě do kolekce obrazů "Dámy v různých dobách".  Snad Vás pohled na ně bude bavit stejně jako mě jejich tvorba (smích).

Sama sebe považuji především za portrétistku postav. Lidské tváře, jejich pocity a emoce jsou pro mě neustálou inspirací.
Pro své obrazy vybírám témata, která jsou pro mě plná silných emocí a příběhů, zřejmých i skrytých. Ráda se dívám lidem do tváří  a hledám v nich příběh jejich života, který pak vyprávím dál prostřednictvím svých obrazů.

To, jak si vykládáme co vidíme, je odrazem našeho vlastního vnitřního světa. Vidíte-li tedy v obrazech jiný příběh, tak se nenechte tím mým ovlivnit, rozviňte vlastní fantazii a užijte si kreativitu.

Kontakt na pizzerii a pension Antica

adresa: Prokopova 34 , 301 15 Plzeň

telefon: +420 377 222 228

e-mail: info@pension-antica.cz

www: www.plzenskapizza.cz (rozvoz pizzy v Plzni zdarma)

www: www.pension-antica.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 03.03.2015 14:30




11 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka