Kino Beseda uvádí největší filmové hity - BŘEZEN

V těchto měsících má plzeňské Kino Beseda na programu speciální filmovou přehlídku s názvem Best of 2014. Přijďte si do Kina Beseda vychutnat ty nejlepší filmové pecky, které přinesl rok 2014.

Jarní servisní akce AUTO CB

4.3.18:30 Birdman (USA)

Režie: A. G. Inárritu

ČSFD 85 %, IMDB 8,2

2 Zlaté glóby, 9 nominací na Oscara

Riggan Thomson (Michael Keaton) se v minulosti proslavil filmovou postavou kultovního ptačího superhrdiny Birdmana a nyní se snaží oživit kariéru divadelním debutem na Broadwayi. Podaří se mu získatuznání a všem včetně sebe dokázat, že ještě není odepsaný?

12.3.18:30 Whiplash (USA)

Režie: D. Chazelle

ČSFD 90 %, IMDB 8,7

1 Zlatý glób, 6 nominací na Oscara

Andrew je mladý jazzový bubeník, který sní o slávě. Život mu změní setkání s dirigentem Terencem Fletcherem, který je známý svým učitelským talentem. A Andrew si postupně začíná věřit. Neúprosný a výstřední dirigent ho ale pomalu žene až na okraj šílenství.

16.3.; 27.3.18:30 Kód Enigmy (GBR / USA)

Režie: M. Tyldum

ČSFD 89 %, IMDB 8,2

8 nominací na Oscara

Vzimě roku 1952 britská policie zatkla profesora matematiky akryptoanalytika Alana Turinga, který byl obviněn ze sexuálních přestupků. Nikdo netušil, že se jedná o válečného hrdinu, který se podílel na prolomení kódu legendárního německého šifrovacího stroje Enigma a zachránil tak tisíce lidských životů.

19.3.18:30 Interstellar (USA / GBR)

Režie: Ch. Nolan

ČSFD 86 %, IMDB 8,8, žánr: scifi

5 nominací na Oscara

Děj filmu Interstellar: Náš čas na Zemi se chýlí ke konci, a tak je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách – najít mezi hvězdami nový domov pro lidstvo. Tým se tak vydává za hranice naší galaxie k jiné planetě, která leží na opačné straně vesmíru.

25.3.18:30 Nezlomný (USA)

Režie: A. Jolie

ČSFD 80 %, IMDB 7,2

Americký běžec Louis Zamperini zazářil v roce 1936 na berlínské olympiádě a poté i jako armádní letec během druhé světové války. Pak se ale zřítil do Pacifiku, přes měsíc strávil v záchranném člunu a následně skončil v japonském zajateckém táboře, kde mu jako „celebritě" připravili peklo na zemi.

30.3.18:30 Teorie všeho (GBR)

Režie: J. Marsh

ČSFD 76 %, IMDB 7,8

2 Zlaté glóby, 5 nominací na Oscara

Lékaři mu předpovídali už jen dva roky života. On i jeho dívka Jane se ale vzepřeli osudu. Teorie všeho vypráví výjimečný a neuvěřitelný životní příběh geniálního Stephena Hawkinga, který na svém velmi nemocném těle nosí jednu z nejchytřejších hlav, jakou kdy lidstvo poznalo.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.02.2015 13:59




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka