Kino Beseda uvádí největší filmové hity - DUBEN

Tento měsíc bude mít plzeňské Kino Beseda na programu speciální filmovou přehlídku s názvem Best of 2014. Přijďte si do Kina Beseda vychutnat ty nejlepší filmové pecky, které přinesl rok 2014.

Cílená propagace v Plzni

1.4.18:30 Divočina (USA)

Režie: J.-M. Vallée

ČSFD 71 %, IMDB 7,3

2 nominace na Oscara

Reese Witherspoon v hlavní roli autobiografického příběhu ženy, která se po smrti matky a krachu manželství rozhodne vyrazit na 1 770 kilometrů dlouhou pěší pouť. Bez znalostí o přežití vdivoké přírodě se vydává na vysokohorskou trasu od Mohavské pouště až do státu Washington, aby našla sama sebe.

6.4.18:30 Americký sniper (USA)

Režie: C. Eastwood

ČSFD 76 %, IMDB 7,6

6 nominací na Oscara

Neomylná přesnost odstřelovače Chris Kyla zachrání na bojišti mnoho životů. Pověsti o jeho odvážných husarských kouscích se šíří až za nepřátelské linie, na jeho hlavu je vypsána odměna a stává se z něj hlavní terč povstalců. Po návratu domů ale Chris zjišťuje, že na válku nedokáže zapomenout.

9.4.18:30 Divoké historky (ARG / ESP)

Režie: D. Szifrón

ČSFD 85 %, IMDB 8,3

1 nominace na Oscara

„Nejzábavnějšífilm v Cannes“ a velký mezinárodní úspěch argentinského enfant terrible Damiána Szifrona – to všechno jsou Divoké historky. Šest samostatných příběhů dovede filmové hrdiny dobodu, kdy jim definitivně dojde trpělivost a oni vezmou věci do svých rukou…

20.4.18:30 Grandhotel Budapešť (USA/ DEU / GBR)

Režie: W. Anderson

ČSFD 81 %, IMDB 8,1

8 nominací na Oscara

Pan Gustave je legendou mezi hotelovými zaměstnanci. V bezčasí mezi dvěma světovými válkami, v bohem zapomenuté zemi, kde toho nepříliš funguje, je luxusní Grandhotel Budapešť oázou spolehlivosti. Pan Gustave ví o svých zákaznících naprosto všechno. Často i věci, které by vědět neměl...

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.03.2015 14:09




5 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka