Konstantinolázeňský Prusík zve na sobotní taneční večer

Přijeďte si vychutnat letní ladné melodie a zatančit si do lázeňského hotelu Prusík v Konstantinových Lázních. Na sobotním tanečním večeru se představí orchestr Swing Melody Ostrov.

Cílená propagace v Plzni

Taneční večer proběhne v  nově zrekonstruovaném sále lázeňského hotelu Prusík, který bude opět  otevřen všem návštěvníků, zejména milovníkům tance a hudby.

Tradice dalších tanečních večerů bude pokračovat v sobotu 4.7., kdy od 20.00 hodin zahraje k poslechu i tanci jazzová kapela Swing Melody Ostrov. V  pestrém repertoáru kapely nechybí jazz, boogie-woogie, blues, ale ani swing a dixieland. 

Konstantinovy Lázně jsou nejen jedinými lázněmi Plzeňského kraje, ale i významným   rehabilitačním centrem, kde  se zotavují lidé po operacích na srdci a velkých cévách i s dalšími nemocemi oběhového a pohybového aparátu po více než 200 let. 

„Pro návštěvníky Konstantinových Lázní, které letos vstoupily do své 212. lázeňské a turistické sezóny, máme připraveny i další hudební vystoupení a letní nedělní koncerty v amfiteátru v lázeňském parku, například 19.7. při ukončení kamenosochařského sympozia zahraje od 14.00 hodin Michal Tučný revival Plzeň“, zve hosty Dana Bešťáková, obchodní manažerka lázní.

Vstupenky na taneční večery jsou k dostání v předprodeji na recepci lázeňského hotelu Prusík tel.: 374 615 100.

Více informací na www.konstantinovy.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka